(video) A fost prezentat spotul video pentru promovarea Moldovei

49489_moldova
Foto:PC: Captură video

Agenţia Turismului a prezentat astăzi, 7 februarie, într-o conferinţă de presă, spotul de promovare a Republicii Moldova, cu durata de 20 de secunde.

În spotul video sunt prezentate câteva din atracții turistice ale Republicii Moldova, printre care beciurile de la Cricova, Cetatea Soroca, Orheiul Vechi, dar și bucatele tradiționale ale moldovenilor precum mămăliga, hainele tradiționale moldovenești, case rustice – lucruri ce se identifică și cu sloganul turistic la Republicii Moldova, lansat anterior, „Ospitalitate. Tradiţie. Mister”.

Potrivit Agenției Turismului a Republicii Moldova, în momentul de față se duc tratative cu canalele TV: CNN, BBC și Euronews, cât și canalele specializate ca Travel Channel și National Geografic TV, pentru plasarea spotului de 4 ori în zilele de duminică, în intervalul orelor 09:00-19:00 în lunile martie, aprilie, mai, septembrie și octombrie, total 84 de difuzări în eter, timp de 21 săptămâni pe an. În rezultatul negocierilor 2 canale TV și-au prezentat deja ofertele: canalul CNN a propus oferta de 66.277 €, cu o reducere de 15% – prețul final fiind de 56.335€, canalul Euronews a propus oferta la preț total 70.000€, prețul final negociat fiind de 25.200€, reducerea constituind 64 %.

Pe lângă spotul video prezentat, la moment se află în definitivare și filmul publicitar – turistic „Moldova – Holiday”, cu o durată de 6 – 7 minute. Coloana sonoră a spotului și a filmului publicitar este însoțită de muzica maestrului Constantin Moscovici. Costul proiectului pentru spotul video și film este de 148.000 lei, bani oferiți de către MIEPO.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *