Formația Cuibul va evolua în deschidere la Morcheeba

collage
Foto:Colaj #diez

Primăvara începe cu muzică bună, cel puțin pentru cei de la Cuibul, care vor deschide concertul trupei britanice Morcheeba de la Moscova. De vorbă cu noi au stat Lidia Scarlat și Igor Dînga, producătorul trupei.

#1 Ați cântat anul trecut în deschidere la The Cardigans, acum la primăvăraticii Morcheeba! Cum se simte întreaga echipă? Pregătită pentru marele eveniment?

Cuibul: Cel mai mult suntem curioși să cântăm pentru publicul care va veni la concertul Morcheeba; este un public fain și inteligent, cu gust muzical special, și ne e interesant să ne încercăm puterile, să vedem cum să lucrăm cu un astfel de public. Este al doilea concert pe care îl avem într-o sală mare, primul fiind cel alături de trupa The Cardigans. Ne-am simțit foarte confortabil pe o asemenea scena, de aia avem doar așteptări bune de la concertul cu Morcheeba.

#2 Care este programul? Pregătiți ceva special?

Cuibul: Setul nostru muzical va dura 35 de minute, timp în care dorim să prindem publicul cât mai aproape de muzica noastră. Mai avem o lună de lucru, ceva frumos vom pregăti cu siguranță. Cine știe, poate vom împărți mărțișoare prin sală.

#3 Ce urmează să auzim în curând de la voi?

Cuibul: Noi am înregistrat un album complet pe care îl lansăm curând cu o casă de discuri din România; alegem acum și o piesă pentru un videoclip, iar până la Morcheeba dorim să facem un concert la Chișinău, ca să fim încălziți pentru concertul Morcheeba din Moscova.

Posterul evenimentului.
Posterul evenimentului.
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *