(video) Enrique Iglesias: videoclip nou, stil vechi

enrique-iglesias-freak-650-430
Foto:PC: billboard.com

Când oare se va termina perioada clipurilor cu fete goale? Cu clipuri muzicale lipsite de inspirație și creativitate? Atât timp cât pe lume există oameni ca Enrique și rapperi cu nume de rasă de câine, se pare că niciodată!

Enrique Iglesias, care pare că nu mai îmbătrânește, a lansat un nou single, despre cum el a devenit dependent de sex. Sau despre cunilingus. Sau despre funduri goale. Sau despre fenomenul practicat pe larg în industria muzicală, de a sta așezat pe pat, iar fundurile cuiva să se agite sub nasul tău. Sau despre cum e să joci biliard cu Pitbull. Sau despre cât de umilitor este să realizăm că Pitbull este doar un om cu un nume de câine și nu un câine vorbitor, ca-n Family Guy.

”I’m a freak” respectă cele mai vechi tradiții muzicale, care folosește corpul femeilor ca interpreții să se laude cu masculinitatea lor artificală. Dar acest videoclip totuși a făcut ceva bun. A demonstrat, pentru a câta oară că formatul muzical nu s-a schimbat cu nimic din anii ’90 scrie site-ul Jezebel.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *