Top știri din 3 februarie

1175108_711656918848535_1906461085_n
Foto:Studenții din Anul I la Stockholm School of Economics din Riga. PC: Tudor Poiană / Facebook

Test IQ, studii la una din cele mai bune universități, playlist muzical, călătorii pentru tineri, expoziție fotografică și altele în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 3 februarie 2014.

#1. Cel mai bun test de IQ al anului 2014

A fost publicat pe mbati testul de IQ al anului 2014. Testul conține 20 întrebări bazate pe logică, atenție și inteligență.

#2. Aplică pentru bursa de la Stockholm School of Economics din Riga

Guvernul Suediei invită aplicanții să concureze pentru 20 de burse cu finanțare deplină a studiilor pentru 3 ani la Stockholm School of Economics din Riga. Acest privilegiu se acordă potențialilor studenți din Moldova și Belarus, urmați de Georgia și Ucraina.

#3. Playlist săptămânal de la Ruxandra Ghimp

Deseori ne trezim cu un playlist sufocat. Aceleași piese, aceiași artiști, aceleași stiluri – monoton. Noi cei de la #diez vrem să aducem un pic de diversitate muzicală la noi în boxe, astfel în fiecare luni vom publica un playlist de la oameni care ne inspiră. În prima săptămână din februarie la pupitru stă Ruxandra Ghimp, fotograf, prieten bun cu echipa #diez, om deschis și creativ! Audiție plăcută!

#4. Fundația ZIS oferă granturi de călătorii pentru tinerii de 16-20 ani

Fundația germană ‘zis’ oferă tinerilor în vârstă de 16-20 ani o oportunitate de a călători în străinătate, cu scopul de a realiza o cercetare a unui subiect la propria alegere.

#5. Cristina Lupu – mă inspiră poveștile, oamenii și succesul

Cristina Lupu este un designer în devenire. Se inspiră din basme iar poveștile adevărate îi servesc drept sprijin în momentele dificile din viață. Ne-a impresionat prin talent, stil și modestie.

#6. Trei decizii importante pe care trebuie să le iei corect când îți planifici nunta

Nunta este un eveniment „obișnuit” ca și celelalte din viața ta. Poate fi cel mai frumos, dar poate fi cel mai nereușit eveniment organizat de tine. Cele mai mici detalii îți pot transforma visul de a avea o nuntă de vis într-un coșmar care te va urmări întreaga viață.

#7. Cele mai bune reclame de la Super Bowl 2014

Super Bowl este unul din evenimentele principale din lumea publicității, aici pentru 30 secunde se pot plăti până la 4 milioane de dolari. În meciul de fotbal american a câștigat echipa Seattle Seahwaks cu scorul de 43-8 în fața celor de la Denver Broncos.

#8. 8 vedete pe care nu le-am pierdut din cauza drogurilor

Moartea actorului Philip Seymour Hoffman a pus toată media în alertă. Ca deobicei rețelele de socializare s-au împărțit în două tabere, cei care-l condamnă și cei care spun că toți oamenii de artă mai devreme sau mai târziu au recurs la droguri din diferite motive. Iată opt celebrități care au fost dependete de droguri.

#9. Holocaustul în fotografii la Muzeul Național de Istorie

Ambasada SUA în Moldova a organizat o expoziție de fotografii care povestesc tragica istorie a Holocaustului în Basarabia, precum și întreaga lume, intrarea la această expoziție este liberă.

#10. Un tânăr despre referendumul în Găgăuzia: Nu vrem independență, vrem pace în Moldova

#diez a întrebat un tânăr, care ieri a fost observator la referendum, ce crede el despre aceasta. Veaceslav Stoianoglo este un tânăr activist din UTA Găgăuzia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *