8 vedete pe care nu le-am pierdut din cauza drogurilor

collage
Foto:Colaj #diez

Moartea actorului Philip Seymour Hoffman a pus toată media în alertă. Ca deobicei rețelele de socializare s-au împărțit în două tabere, cei care-l condamnă și cei care spun că toți oamenii de artă mai devreme sau mai târziu au recurs la droguri din diferite motive. Iată opt celebrități care au fost dependete de droguri.

# Drew Barrymore 

Actrița Drew Barrymore a fumat prima țigară la vârsta de 9 ani, a încercat pentru prima dată cocaină la 12, iar la 13 de ani, Drew a mers la o clinică de dezintoxicare, unde a fost tratată de dependență de droguri și alcoolism.

PC: photovide.com
PC: photovide.com

#2 Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr. a încercat marijuana la vârsta de 6 ani, în 1987 a trecut primul tratament la dezintoxicare. În perioada anilor 1996-2001, Robert a stat la închisoare pentru consum și posesie de droguri.

PC: Kevin Winter/Getty Images
PC: Kevin Winter/Getty Images

#3 Robin Williams

Robin Williams, de asemenea, face parte din lista celebrităților care au avut probleme cu drogurile, iar vechile înclinații s-au întors la sfârșitul anilor ’70. Actorul a putut face față provocărilor doar datorită soției sale Marsha.

PC: Peggy Sirota
PC: Peggy Sirota

#4 Elton John

Sir Elton John, de asemenea, a avut probleme cu cocaina. În 1975 a avut parte de o supradoză, care la sfârșitul anilor ’80 l-a adus într-un spital de reabilitare. După asta Elton a început să vorbească oficial despre problemele pe care le-a avut și să ajute pe alții să scape de dependență.

PC: STR/AFP/Getty Images
PC: STR/AFP/Getty Images

#5 Eminem

Dependență lui Eminem a început cu vicodin, dar odată cu dezvoltarea carierei sale și creșterea veniturilor, rapperul a diversificat dependențele, doar că analgezicele și vicodinul, mereu au fost prezente în meniul interpretului. Eminem a recunoscut că Elton John l-a ajutat să scape de dependență. La dezintoxicare Em a ajuns în 2005, iar în 2008 el a declarat că este “curat.” În 2009 el a revenit pe Olimpul muzical.

PC: largepaperclothing.com
PC: largepaperclothing.com

#6 Lindsay Lohan

O altă vedetă cunoscută pentru vizitele el la clinica de reabilitare este Lindsay Lohan, plus o grămadă de scandaluri și conflicte cu legea în care a fost implicată starleta. Din 2005 tot apar articole despre cum Lohan se tratează în clinici de reabilitare. De atunci Lindsay a devenit un adevărat generator de subiecte de discuție despre problemele ei.

PC: businessinsider
PC: businessinsider

#7 Kelly Osbourne

Kelly a recunoscut că a încercat aproape toate droguri, dar cel mai des a consumat vicodinul. Dependentă fiica lui Ozzy a devenit în 2004, când se simțea foarte deprimată, iar în 2005 Kelly a anunțat oficial că este dependentă și s-a înscris la clinică. Dezintoxicarea s-a repetat în 2009.

PC: luckymag
PC: luckymag

#8 Kate Moss

În 2005 Kate Moss a fost implicată în unul din cele mai mari scandaluri din cariera sa. În presă au apărut poze cu Kate și cocaina. După toate poveștile în care a fost implicată modelul britanic, salariul ei a crescut în mediu de două ori.

PC:  Sølve Sundsbø
PC: Sølve Sundsbø
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *