(video) Victoria Beckham: primul documentar despre cariera ei în modă

victoria-beckham1
Foto:PC: woman.tv

Five Years – The Victoria Beckham Fashion Story spune povestea uneia dintre figurile aflate permanent în luminile reflectoarelor în ultimul deceniu: Victoria Beckham.

Realizat în colaborare cu Skype, Five Years – The Victoria Beckham Fashion Story dezvăluie crâmpeie din viaţa Victoriei Beckham, de la începutul carierei ei fulminante ca designer, relevă GlamourMagazine.

În trailerul lansat în această săptămână, Victoria dezvăluie „Am iubit dintotdeauna moda, eram o fetiţă care obişnuia să o privească pe mama ei aranjându-se şi ţin minte că mereu mă gândeam că arată minunat“.

Soţia lui David Beckham recunoaşte că parcursul de la un fost pop star la un nume important în lumea modei nu a fost mereu lin: „Eram o membră a formaţiei Spice Girls căsătorită cu un fotbalist. Încercam să fac ceva ce nu a mai fost făcut vreodată“.

Pe lângă astfel de declaraţii sincere, trailerul ne arată şi imagini de culise din studioul Victoriei Beckham, din backstage-urile prezentărilor ei de modă şi ne lasă să îi cunoaştem echipa atât de bine sudată.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *