(foto, video) Janna Friske își tratează cancerul la o clinică din New York

collage
Foto:Janna Friske

În ciuda numeroaselor zvonuri despre starea sănătății Jannei Friske, aceasta se află la New York, unde urmează un curs de chimioterapie în una dintre cele mai bune clinici ce tratează cancerul din SUA – Memorial Sloan – Kettering.

În această perioadă dificilă, cântăreața și actrița este susținută de soțul său Dmitri Shepelyov și de o prietena apropiată, interpreta rusă Olga Orlova. Cea din urmă a zburat săptămână trecută către Janna pentru ai oferi suportul, și de atunci îi este mereu aproape, site-ul rus  Heat.ru

În timpul vizetelor la spital, interpreta se deplasează la procedurile zilnice cu taxiul, acestea durând aproximativ patru ore. Din motiv că organismul său este foarte slăbit, vedeta a recurs la deplasarea prin intermediul unui cărucior.

 

PC: Heat.ru
PC: Heat.ru

Organizația de caritate care a demarat o campanie de strângere de fonduri, i-a transferat o parte din suma colectată  în mărime de 135.000 dolari. Banii au mers pentru achitarea facturilor la clinica unde aceasta își primește tratamentul. Totodată, Friske a fost de acord să redirecționeze cea mai mare parte a sumei colectate pentru ea, circa 627.000 de dolari, pentru tratamentul copiilor grav bolnavi.

Reamintim că, rusoaica Janna Friske este bolnavă de cancer cerebral și anterior a refuzat să fie operată deoarece ar putea muri pe masa de operație, alegând chimioterapia.

PC: Heat.ru
PC: Heat.ru

 

PC: Heat.ru
PC: Heat.ru
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *