Top știri din 30 ianuarie

995759_10200316646864205_875100852_n
Foto:PC: Mihai Sochirca/Arhiva personală

Leneși pe Facebook, cadouri pentru procurori, expoziție națională, troleibuze noi și multe articole interesante în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 30 ianuarie 2014.

#1. Angela Gonța și Vlad Filat vor deveni în curând părinți

După ce a renunțat la pupitrul Știrilor PRO TV, prezentatoarea s-a căsătorit cu fostul premier Vlad Filat, iar în câteva luni cei doi urmează să devină părinți.

#2. Flashmob pe rețelele de socializare: Leneșii ocupă Facebook-ul

Organizatorii flashmobului vor ca utilizatorii să nu fie atât de leneși, în depresie și grammar nazi.

#3. Procurorii s-au ales cu două „cadouri” din partea lui Anatol Mătăsaru

După ce ieri protestul i-a fost zădărnicit, Anatol Mătăsaru a ajuns astăzi să-i „felicite” pe procurori cu ziua lor profesională.

#4. Ce poți achiziționa la Expoziția națională „Fabricat în Moldova” din acest an

În perioada 29 ianuarie – 02 februarie 2014, la Chișinău, peste 270 de agenți economici participă la cea de-a 13-a Expoziție națională „Fabricat în Moldova”. Evenimentul are loc la Centru Expozițional „Moldexpo”.

#5. 3 motive pentru care nu o să-ți placă filmul cu Hercule

Uneori e bine să mergi la film așa din senin, chiar în timpul zilei, când multă lume muncește din greu în oficii, iar tu te bucuri că ai un șef mai loial și te relaxezi din plin timp de 99 de minute, cu bicepși în 3D, admirând pe ecranul mare de la cinematograful Patria ”Legenda lui Hercule.” Iată trei motive pentru care pelicula nu va ajunge pe lista filmelor tale preferate.

#6. Mihai Sochirca povestește despre experiența în cadrul programului Benjamin Franklin

MIhai Sochirca a absolvit liceul în anul 2013, atunci a finalizat și activitatea în cadrul Consiliului Local al Copiilor și Tinerilor din Chisinău. Cu toate că își face studiile universitare în alt domeniu, extracurricular studiază despre “Social media” și impactul ei în societate. Este o persoană care crede că dacă îți setezi potrivit scopurile, cu destulă ambiție le poți atinge numaidecât. Cel mai important Mihai este absolventul Programului Transatlantic de vară al Institutului pentru Tineri Benjamin Franklin.

#7. A fost lansat Programul de Granturi pentru ONG de tineret

A fost lansat Programul anual de Granturi dedicat susținerii și dezvoltării sectorului neguvernamental de tineret din Republica Moldova prin care se va oferi, în bază de concurs, suport logistic și financiar inițiativelor, programelor și proiectelor de tineret.

#8. Shakira şi Rihanna prezintă un teaser la piesa Can’t Remember to Forget You

Shakira şi Rihanna vor lansa în această seară videoclipul piesei “Can’t Remember To Forget You”, filmat în Bahamas la începutul lunii decembrie. Pentru acest clip, Shakira a colaborat cu regizorul Joseph Kahn, ce a lucrat de-a lungul carierei cu Eminem, Mariah Carey, Gwen Stefani, Moby, George Michael, U2 și Muse.

#9. USAID vă invită să participați la programul BRITE

Chemonics International, o firmă internațională de consultanță și dezvoltare, caută un expert pe termen scurt, care va lucra în domeniul reglementării afacerilor, investiții, comerț și mediu al USAID (programul BRITE).

#10. În Bălți se va mări numărul de troleibuze de două ori

Numărul rutelor de troleibuze din municipiul Bălţi se va dubla, o dată ce vor fi primite maşini noi, procurate dintr-un credit oferit administraţiei oraşului de Banca Europeană pentru Reconstrucţii şi Dezvoltare (BERD).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *