(video) Shakira şi Rihanna prezintă un teaser la piesa Can’t Remember to Forget You

Shakira-Cant-Remember-to-Forget-You-feat.-Rihanna-2014-1200×1200
Foto:Shakira și Rihanna pentru promovarea piesei "Can't remember to forget you" PC: urban.ro

Shakira şi Rihanna vor lansa în această seară videoclipul piesei “Can’t Remember To Forget You”, filmat în Bahamas la începutul lunii decembrie. Pentru acest clip, Shakira a colaborat cu regizorul Joseph Kahn, ce a lucrat de-a lungul carierei cu Eminem, Mariah Carey, Gwen Stefani, Moby, George Michael, U2 și Muse.

Videoclipul a fost regizat de Joseph Kahn, iar filmările au avut loc la începutul lunii decembrie în Bahamas, când colaborarea dintre cele două era doar la stadiul de zvon. Între timp Can’t Remeber to Forget You a fost lansat, iar coperta single-ului deja ne-a pus pe gânduri pentru ceea ce avea să urmeze.

Can’t Remember to Forget You este primul single lansat de Shakira de pe cel de-al zecelea ei material de studio şi a ajuns, până acum, pe locul 28 în Hot 100. E un început bun, deşi parcă ne-am fi aşteptat mai mult de la colaborarea dintre cele mai fierbinți artiste ale planetei. Ultimul duet al Shakirei a fost în 2007, alături de Beyonce – Beautiful Liar, care a ajuns pe primul loc în UK. Rihanna se poate lăuda cu un loc întâi în acelaşi top cu duetul alături de Eminem – The Monster.

 

Shakira și Rihanna PC: devoratormonden.ro
Shakira și Rihanna PC: devoratormonden.ro

Piesa se bucură şi de o variantă în spaniolă – “Nunca me acuerdo de olvidarte”, fiind promovată special pentru segmentul de public ce a susţinut-o încă dinainte de a deveni cunoscută la nivel internaţional, iar cea cu versuri în engleză în colaborare cu Rihanna a devenit deja hit în 39 de ţări.

“Piesa vorbeşte despre acel gen de bărbat care ţi se bagă pur şi simplu pe sub piele, fiindu-ţi imposibil să-l ignori. Cred că fiecare femeie a simţit măcar o dată ceva similar. Melodia nu este, însă, o reflexie a vieţii mele personale de acum”, a povestit recent Shakira într-un interviu.

 

Sursa: urban.ro

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *