USAID vă invită să aplicaţi la programul BRITE

11173925986_d7c9147a00_o
Foto:Masa rotundă la implementarea legislației garanției financiare vamale. PC: flickr.com (BRITE)

Chemonics International, o firmă internațională de consultanță și dezvoltare, caută un expert pe termen scurt, în documentarea și optimizarea proceselor de business pentru autorităţile de stat precum Serviciul Fiscal de Stat şi Serviciul Vamal al Republicii Moldova.

Programul USAID Comerţ, Investiţii şi Reglementarea Activităţii de Întreprinzător BRITE este conceput pentru a îmbunătăți mediul de afaceri, stimularea investițiilor, precum și facilitarea schimburilor comerciale pentru a promova creșterea economică și prosperitate în Republica Moldova.

Programul BRITE este un proiect de 4 ani care se va încheia în iunie 2016. Aceasta poziție disponibilă este pe termen scurt, de până la cinci săptămâni, începând cu luna februarie 2014, cu o posibilitatea de prelungire a acesteia.

Sarcini minim necesare:

# Asistarea BRITE și a partenerilor din instituțiile de stat pentru documentarea și identificarea practicilor curente și a proceselor interne legate de operațiunile de business.
# Validarea proceselor de business şi facilitarea întâlnirilor și a discuțiilor cu autoritățile publice, experți internaționali și personalul din BRITE;
# Elaborarea propunerilor de eficientizare a proceselor interne aferente mediului de faceri: pași, documente, procese, negocierea oricăror modificări legislative și administrative necesare;
# Dezvoltarea de operațiuni în procesele de afaceri (proceduri), instrucțiuni ale proceselor selectate;
# Elaborarea și efectuarea instruirii specializate în procesele reformate.

Calificări:

# diplomă de licență în economie, inginerie sau a unui domeniu similar;
# experiență în procesul de negociere a afacerilor, documentare și re-inginerie/raționalizare, în mod ideal, în contextul prestării de servicii autorităților publice, a operatorilor economici și a cetățenilor;
# experiență în dezvoltarea procedurilor de instruire;
# cunoștințe vaste în MS Visio sau software similar;
# fluență în limbile română și engleză.

Vă rugăm să trimiteți un CV, o scrisoare de intenție subliniind calificările dvs., experiența anterioară și disponibilitatea, precum și o listă cu 3 referințe, nu mai târziu de 31 ianuarie 2014, prin e-mail la recruit@brite.md. Toate observațiile trebuie să fie în limba engleză. Doar candidații calificați vor fi contactați.

Mai multe informații cu privire la Programul BRITE aflați pe adresa brite.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *