Noi oportunități pentru elevi în cadrul unui târg specializat

1526738_730038613687465_707623141_n (1)
Foto:PC: AIESEC Chișinău

Pe data de 23 ianuarie, în incinta Bibliotecii Municipale B.P.Hașdeu, va avea loc evenimentul „Târgul de Oportunități pentru Elevi” organizat de către AIESEC Chișinău cu scopul de a informa viitorii absolvenți ai liceelor despre oportunitățile de dezvoltare personală și profesională.

În cadrul evenimentului, Universitățile din Chișinău vor prezenta cea mai utilă informație pentru un viitor student, inclusiv detalii despre facultăți și discipline, suma contractului, cât și domeniile de angajare după finisarea universității. La fel, elevii vor fi informați despre oportunități de studii peste hotare, stagii, burse și cum să aplice la ele.

Vor fi prezente, de asemenea, ONG-uri și programe de dezvoltare personală și profesională, în cadrul cărora tinerii vor avea șansa să acumuleze cunoștințe și aptitudini nu doar teoretice, dar și practice, beneficii care îi vor ajuta să-și implementezi ideile și să-și transforme experiențele în realizări.

AIESEC Chișinău organizează al doilea an consecutiv asemenea eveniment. La ediția anterioară acesta a adus un impact semnificativ în dezvoltarea tinerilor și orientarea acestora în domeniul profesional.

Evenimentul se va desfășura pe toată durata zilei, începând cu ora 11:00, până la ora 18:00. Mai multe detalii poți găsi pe pagina evenimentului de pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *