Cinci lucruri pe care le faci doar din motivul că iubești

collage
Foto:WC și baie în același timp Colaj: #diez

Dragostea înseamnă și să faci lucruri care nu-ți plac pentru persoana iubită și să nu ai sentimente negative în legătură cu asta. Scârboase, grețoase și iritante – le facem doar dacă iubim.

Mai multe cupluri au avut astfel de experiențe și s-au simțit în regulă. Adevărul este ca după ce v-ați mutat împreună, sigur v-ați lovit de asemenea situații. Va iubiți unul pe celalalt și vă acceptați cu bune și rele, relatează Vocea Basarabiei.

#1. Sa cureți nisipul pisicii

"Acel animal nesuferit" PC: abcnews.go.com
“Acel animal nesuferit” PC: abcnews.go.com

 

Un bărbat a povestit următoarele: „Urăsc pisica soției mele, însă așteptam un copil așa că măcar asta puteam face pentru soția mea. În fiecare zi, fac curat după acel animal nesuferit. Sunt un soț excelent”.

#2. Sa aibă grijă de rănile lui

Răni în urma unei partide de box
Răni în urma unei partide de box

„Soțul meu mă roagă mereu sa ma uit la rănile la care el nu are cum să le vadă și care îl dor”, povestește o femeie. Însă, adesea femeile nu ar vrea să privească la acea rană. Cu toate acestea o fac pentru că își iubesc partenerii.

#3. Picioare masate

Masaj la picioare PC: libertatea.ro
Masaj la picioare PC: libertatea.ro

Spre exemplu după ce ai alergat 10 kilometri îți pui picioarele în mâinile partenerului/partenerei și îl/o rogi frumos sa-ți facă un masaj. Dorința îți este îndeplinita în pofida că ai picioarele transpirate și urat mirositoare.

#4. Sa-l/o lași să folosească toaleta în timp ce faci duș

WC și baie în același timp Colaj: #diez
WC și baie în același timp Colaj: #diez

Cu siguranță acest lucru se întâmplă adesea dacă locuiți într-un apartament cu o singură baie. Vă veți obișnui cu asta pentru că nu există altă soluție. Dacă aveți bani să vă cumpărați o altă casă, atunci s-a rezolvat problema.

#5. Să-i storci un coș

PC: altamedicina.com
PC: altamedicina.com

Poate ca unor femei și bărbați asta li se pare scârbos, însă pentru alții nu înseamnă mare lucru. Așa că o fac fără nicio discuție. Atunci când este vorba despre dragoste adevărată, totul este posibil. Și cine poate avea ceva împotrivă?

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *