Evenimentele care te vor ajuta să ai un final de săptămână reușit

1467327_489068744545201_1441406391_n
Foto: PC: Facebook

Ziua de vineri este una din cele mai așteptate ale săptămânii. Motivul acestui fenomen este începutul weekend-ului pe care îl marchează.

#1. Dansuri Africane la Art-Labirint

Dansuri africane la Art Labirint PC: Facebook
Dansuri africane la Art Labirint PC: Facebook

Dansurile africane pot fi considerate unele din cele mai strașnice coreografii din întreaga lume. Cursurile vor începe astăzi la ora 19:30 și vor dura până la 22:00. Mai multe detalii le puteți afla pe pagina de Facebook a evenimentului.

#2. Concert “De ziua naţională a Culturii”

PC: b365.ro
PC: b365.ro

Orchestra Națională de Cameră, dirijor Octav Calleya (Spania) vor da un concert la Saca cu Orgă din Chișinău. Începutul evenimentului va fi la ora 18:00.

Soliști care vor participa sunt Ilian GÂRNEȚ (vioară), Cristian FLOREA (violoncel), Livia ȘTIRBU-SOCOLOV (pian). Ei vor interpreta melodiile lui BRITTEN – Seri muzicale – În premieră la Chișinău, ȘTIRBU – Concert pentru pian și orchestră – Premiera noii redacții,BRAHMS – Uvertura academică,BRAHMS – Dublu concert pentru vioară, violoncel și orchestră.

Pentru rezervări, apelați la 022 22-25-28.

#3. GRUDGE MATCH: FACEŢI PARIURILE la Patria Cinema

Film la Patria Grudge Match
Film la Patria Grudge Match

În Grudge Match: Faceţi pariurile, Stallone şi De Niro sunt doi pugilişti veterani a căror rivalitate a devenit celebră dincolo de graniţa sportului. În anii de glorie, niciunul dintre ei nu a reuşit să-şi dovedească supremaţia în faţa celuilalt. În anul 1983, chiar înainte de meciul dicisiv, Sharp (Sylvester Stalone) şi-a anunţat retragerea fără a da o explicaţie. Acum, la 30 de ani de la nefericitul eveniment care le-a distrus cariera, un promotor de box le face o ofertă de nerefuzat: să ducă lupta la final odată pentru totdeauna. Despre orele la care se va rula filmul aflați aici.

#4: Black Friday #4 la Tipografia 5

Black Friday la Tipografia 5 PC: Facebook
Black Friday la Tipografia 5 PC: Facebook

Cea de a patra “vinere neagră” se va desfășura astăzi la Tipografia 5. Ce înseamnă aceasta? – Aceasta înseamnă că începând cu ora 22:00, astăzi, 17 ianuarie la Tipografia 5 se va da o petrecere pe ritmurile DJ-ilor Dj Jazz, OT Beatz, STEFANSKI,Serge Kino și Dj Panda. Mai multe detalii le găsiți aici.

#5. Vineri pe Venyl

Vineri pe Venyl la Spălătorie PC: Facebook
Vineri pe Venyl la Spălătorie PC: Facebook

Spălătorie vă invită Vineri să ne retragem din lumea sunetului digitalizat, șă fixăm acul pe prima striație a discului și…
Let the Magic Begin! Detaliile – aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *