(doc) Parlamentul se convoacă luni în sesiune extraordinară

Parlament-Palatul-Republicii-Moldova
Foto:PC: elldor.info

Parlamentul se va convoca luni dimineața, 20 ianuarie, într-o şedinţă extraordinară, la Palatul Republicii.

Decizia a fost luată de Biroul Permanent al Forului Legislativ, la solicitarea deputaților din Fracțiunea PCRM. Pe ordinea de zi va figura un singur subiect: situația de conflict apărută între câteva posturi private de televiziune cu unii operatori de cablu.

Potrivit acestei solicitări, sesiunea va dura două zile. Deputații comuniști au solicitat audieri parlamentare a Președintelui Consiliului Coordonator al Audiovizualului, Marian Pocaznoi, Procurorului General, Corneliu Gurin și directorului Serviciului de Informații și Securitate, Mihai Balan. Totodată, parlamentarii PCRM au cerut invitarea la ședință a reprezentanților misiunilor diplomatice acreditate în Republica Moldova și a reprezentanților societății civile.

Potrivit unei dispoziții semnate anterior de Președintele Parlamentului Igor Corman, sesiunea de primăvară a deputaților va începe pe data de 3 februarie 2014.

Inițiativa fracțiunii PCRM din Parlamentul Republicii Moldova privind convocarea sesiunii extraordinare a Parlamentului:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *