Participă la trainingul “PROiecte pentru TINE(ri)” organizat de AEGEE-Chișinău

aegee_chisinau
Foto:AEGEE-Chişinău Asociația Studenților Europeni

Dacă eşti în căutare de oportunități, dorești să participi în diverse proiecte naționale cât şi internaționale şi vrei să afli mai multă informație despre oportunitățile existente. Atunci nu rata training-ul “PROiecte pentru TINE(ri)”, organizat de către AEGEE-Chișinău, care v-a avea loc la data de 25 ianuarie 2014, ora 11:00 în incinta ASEM.

Organizația face parte din AEGEE-Europe (Association des Etats Généraux des Etudiants de l’Europe), care este o organizație non-guvernamentală de tineret, non-profit și cu profil interdisciplinar, fiind una dintre cele mai importante organizații de tineret pe plan mondial. Promovând ideea integrării europene şi a unei Europe unite în rândul tinerilor, conștiința europeană, precum şi creșterea nivelului de cultură și informare a tinerilor, AEGEE își desfășoară activitatea în peste 200 de oraşe, din 40 de țări ale Europei, având peste 13.000 membri.

Tot ce trebuie să faci este să înregistrezi pe pagina de Facebook a evenimentului și să confirmi participarea ta completând formularul care-l găsești aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *