Jurnal TV și Accent TV au revenit în grila de posturi oferite de operatorul Sun TV

NB_JurnalTV050310
Foto:PC: video.zingan.com

Posturile de televiziune Jurnal TV și Accent TV au revenit, în această după-amiază, în pachetul de bază al uneia dintre cele mai mari rețele de cablu din Republica Moldova.

În lumina ultimelor evenimente, compania Sun Communications precizează că postul de televiziune Jurnal TV și Accent TV nu au fost excluse din grila sa de posturi TV. Canalele Jurnal TV și Accent TV, în continuare, se regăsesc în grila Sun Communications cu posturi TV Digitale.

Compania a auzit și este receptivă la vocile și mesajele consumatorilor săi, astfel posturile de televiziune Jurnal TV și Accent TV sunt readuse în oferta pentru televiziunea analogică. Precizăm, că Sun Communications a acționat și va acționa în continuare exclusiv în interesele abonaților săi”, se arată în comunicatul emis de companiei.

Reamintim că, duminică noaptea, în jurul ore 12.00, postul de televiziune Jurnal TV a fost exclus din lista mai multor operatori de cablu care în continuare nu mai transmit programele postului de televiziune. Aceștia sunt Laritex TV, Megapolis TV, TSV Com, Domino TV, Art TV Strășeni, Larom TV, Alfa TV, DIC TV, Gala TV şi Satelit TV.

PC: Facebook/ Ana Mardare
PC: Facebook/ Ana Mardare
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *