(foto, video) Tragedie în apropierea comunei Vatra: Șapte persoane au murit într-un accident

accident 2
Foto:PC: Moldova.org

Două mașini s-au ciocnit violent pe traseul Chișinău-Strășeni, lângă localitatea Vatra. Accidentul s-a întâmplat în jurul orei 21.

(Update 9.30) Șoferul unuia dintre automobile, care avea la bord cinci pasageri, a ieşit pe contrasens şi s-a ciocnit cu un alt automobil, în care se aflau cinci persoane împreună cu şoferul. În urma impactului, toţi ocupanţii automobilului intrat pe contrasens au decedat pe loc, printre care un copil din 2012 şi altul de o lună. Un adolescent de 16 ani, din celălalt automobil, s-a stins din viaţă în această dimineaţă, 15 ianuarie, la Spitalul de Urgenţă din capitală.

Trei persoane rămân internate în stare gravă la spital. Două dintre ele, printre care şi un adolescent, sunt în comă cerebrală profundă. Celelalte două persoane sunt internate în secţia traumatologie şi ortopedie.

(Update 22.30) Potrivit ultimelor date operative, în accidentul rutier, cu implicarea a două automobile de model Renault Megane şi BMW a dus la decesul a şase persoane, dintre care doi minori, iar alte cinci au fost spitalizate (cu vârste de la 16 până la 30 ani).

Potrivit informațiilor preliminare, accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei excesive. În cele două mașini se aflau două familii.

Echipa de salvatori, care a intervenit la locul accidentului, a descarcerat din fiarele unei maşini, o familie din trei persoane dintre care un copil. Toţi trei erau decedaţi. Oamenii legii investighează cazul.

 

PC: Moldova.org
PC: Moldova.org
PC: Moldova.org
PC: Moldova.org
PC: Moldova.org
PC: Moldova.org
PC: Moldova.org
PC: Moldova.org

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *