Găzduiește un tânăr din străinătate în cadrul proiectului „Let’s host!”

1544341_792081620817695_1478631658_n
Foto:PC: AIESEC Chișinău

Ţi-ai imaginat vreodată că poți descoperi noi culturi fără prea mult efort şi resurse financiare? Acum acest lucru este absolut posibil datorită „Let’s Host!”.

Ce este „Let’s Host!”? Este un proiect care îți oferă oportunitatea de a fi gazda unui tânăr străin timp de 6 săptămâni. Acest tânăr vine în Republica Moldova pentru a se implica într-un proiect în care va livra traininguri despre cultura și țara sa pentru elevii liceelor din capitală.

Timp de 6 săptămâni vei avea minunata ocazie de a fi ghidul lui în lumea noastră, de a împărtăși gânduri, idei, impresii, de a lega o prietenie durabilă. Vei avea un oaspete deosebit, iar cele 6 săptămâni petrecute cu el vor fi, cu siguranță, diferite. Împreună cu familia ta vei interacționa cu acest tânăr, veți fi sprijinul lui și veți deveni persoane apropiate pentru acesta.

 

PC: AIESEC Chișinău
PC: AIESEC Chișinău

De asemenea, vei obține o mulțime de beneficii, printre care:
# Posibilitatea de a cunoaște alte culturi;
# Oportunitatea de a promova tradițiile țării noastre;
# Perfecționarea limbii engleze şi posibilitatea de învățare a unei alte limbi;
# Dialog intercultural;
# Posibilitatea de a sparge stereotipurile referitoare la specificul țării noastre.

Pentru a beneficia de o experiență de neuitat și pentru a profita de toate beneficiile enumerate mai sus tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de aplicare, care-l găsești pe site-ul AIESEC Chișinău sau pe pagina de Facebook a proiectului Let’s Host!”: facebook.com/letshost.md.

Nu rata șansa de a face parte din această experiență unică și de a descoperi alte culturi. Îți rămâne doar, să accepți provocarea.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *