”Voi sunteți supereroii #diez” o petrecere mare pe 16 ianuarie

COVER (2)
Foto:Cei 14 eroi pe care îi vei cunoaște marți și miercuri. Vei avea posibilitate să-i cunoști la petrecerea noastră!

E timpul ca #diez să vă adune pe toți împreună la o petrecere cu muzică bună și oameni dragi și mai ales să înmânăm premiul nostru câștigătorului sau câștigătoarei de la concursul “Ştiri despre tine. 2013 spre 2014“.

Petrecerea va avea tematica de supereroi, pentru că fiecare din voi este o sursă de inspiratie pentru echipa #diez. Vom avea un dress-code simbolic, așa că sunteți încurajați să veniți în costume și tricouri cu embleme. De asemenea la petrecerea noastră vor fi prezenți reprezentanții a 14 proiecte, pe care #diez le susține și care au nevoie de implicarea voastră. Despre ei vom scrie în zilele ce urmează, așa că stați cu ochii pe noi. Iar dacă nu ați reușit să vedeți pozele de la proiectul nostru ”Ce fac oamenii din parc?” atunci vom avea o selecție de poze de la fotografii noștri Alex Pahomi și Ruxandra Ghimp. Iar acum câteva mesaje de la echipa #diez și gazda noastră minunată – Tipografia 5:

Evenimentul petrecerii pe Facebook îl găsiți aici: Voi sunteți supereroii noștri

c1rcle (1)

Alexandru Lebedev, CEO & Founder #diez

eroul: Alex din Madagascar

Noi la ‪#‎diez încercăm mereu să evadăm din rutină și să hoinărim printre lucruri interesante.

c1rcle (6)

 

Nata Andreev, reporter cultură

eroina: Merida

Lumea în care trăim e mult mai mare decât ne putem imagina. Chiar dacă nu putem mereu să facem legătura dintre crizele din Africa și factura de la Termocom, noi suntem conectați toți într-un sistem. Iată de ce îmi place să scriu despre #diez. Încercăm să găsim știrile relevante pentru tinerii din Moldova, dar care ar avea un ecou mondial. Noi scriem pentru tineri și asta ne ajută să nu abordăm subiecte care nu ne sunt interesante.

c1rcle (3)

 

Mihai Pociumban, reporter politică

erou: Meltman

#diez oferă șansa sa scrii pentru tineri fiind tânăr, să cunoști oameni minunați să vezi lucruri minunate și să te uiți cu interes la ședințe de parlament.

c1rcle (4)

 

Virginia Gîrbu, reporter monden

eroină: Cat Woman

Îmi place să scriu pentru #diez, pentru energia pe care o primesc în urma feedback-ului, pentru zâmbetele și pentru oamenii interesanți pe care ii cunosc sau îi recunosc. Îmi place la #diez, pentru că aici ești primit cu căldură și umanitate, pentru că te fac să te simți important. Iar pe lângă scopul informării publice, este și o sursă de cunoștințe și experiențe unice.

c1rcle (9)

 

Victor Demidenco, reporter sport

erou: Nicolas Anelka

Mereu am făcut ce îmi place și faptul că fac parte din echipa #diez se combină perfect cu acest aspect. Sper că cititorilor noștri le place munca noastră și vreau să le mulțumesc pentru sprijin și pentru că zi de zi creștem datorită dvs.

c1rcle (14)

 

Eugenia Boldescu, Tipografia 5

eroina: Invisible Woman

Tipografia 5 – este o platformă urbană ce permite dezvoltarea unui nou mod de gândire, unui nou format de comunicare. În acest spaţiu sunt organizate concerte şi happening-uri de toate genurile de muzică posibile, expoziţii de fotografii şi artă contemporană, lecții şi proiecții de filme, activități cu jocuri, evenimente teatrale. Tipografia 5 creează o atmosferă favorabilă pentru un dialog artistic, pentru crearea unor noi idei şi proiecte, ceea ce de fapt noi şi aşteptăm de la oaspeţii noştri şi de la toţi chişinăuienii activi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *