(foto,video) Urmărire ca în filme pe străzile Capitalei. Șoferul unui Porsche Panamera a lovit mai multe mașini

3(1)
Foto:PC: Jurnal.md

Urmărire ca în filme pe străzile Capitalei. În timpul urmăririi, șoferul în vârstă de 22 ani a lovit mai multe mașini ale poliției. În cele din urmă a fost prins și identificat.

Astăzi, aproximativ pe la orele 08:40, aflându-se la intersecţia străzilor Dimitrie Cantemir şi Tiraspol, un echipaj de patrulare rutieră a observat cum un automobil de model „Porsche Panamera” fără plăcuţele cu numărul de înmatriculare, cu viteză sporită se deplasa spre strada Ismail. Cu scopul verificării tuturor circumstanțelor şi cauzei de deplasare a mijlocului de transport fără număr de înmatriculare, echipajul a decis să-l stopeze.

La cerințele legitime ale polițistului, efectuate prin conectarea girofarului şi a sirenei cu scopul stopării conducătorului mijlocului de transport, ultimul nu a reacționat, dar a accelerat viteza şi a continuat deplasarea spre sectorul Ciocana al municipiului Chișinău. În acest moment, inspectorul, prin intermediul stației radio a solicitat de la un alt echipaj de patrulare blocarea intersecției Ginta Latină – Mihail Sadoveanu, pentru a stopa mașina.

Șoferul autoturismului de model „Porsche Panamera”, ajungând la intersecția respectivă nu s-a subordonat semnalului agentului de circulație care l-a somat să tragă pe dreapta și și-a continuat deplasarea spre bd. Mircea cel Bătrân, ignorând toate restricțiile semnelor de circulație, încălcând regimul de viteză admisă prin localități, precum şi punând în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic. După aceasta, ambele echipaje au început urmărirea unităţii de transport, totodată semnalizând conducătorul auto prin intermediul girofarului să oprească. În timpul urmăririi, unul dintre echipaje a blocat intersecția străzilor Petru Zadnipru şi bd. Mircea cel Bătrîn, iar celălalt echipaj a continuat să urmărească mașina suspectă.

Membrii echipajului, au reușit să blocheze Porsche-ul, care nu mai avea alte căi de retragere sau de continuare a deplasării şi s-a oprit, iar în acest moment șoferul a fost reținut de către inspectorii de patrulare.

În timpul reținerii, șoferul a opus rezistență fizică, motiv pentru care i-au fost aplicate cătuşele. S-a stabilit că la volanul automobilului se afla un băiat de 22 de ani, domiciliat în Meleșeni, Călărași.

În rezultatul ciocnirii, mașinile Inspectoratului Național de Patrulare au fost deteriorate esenţial, însă nici o persoană nu a avut de pătimit.

Update: Tânărul care a gonit ieri prin Chişinău cu un Porsche nu va fi pedepsit pentru viteză excesivă

Update: Vitezomanului care a gonit prin Chişinău cu un Porsche i-a fost suspendat permisul pentru un an

 

1(1)
PC: Jurnal.md
2(1)
PC: Jurnal.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *