(foto) A fost aleasă femeia anului 2014

Eva-Longoria-HD-Wallpaper
Foto:Eva Longoria pe coperta revistei Maxim PC: spyhollywood.com

Revista Maxim a desemnat-o recent pe Eva Longoria femeia anului 2014, deși aceasta a fost deja pe locul întâi doi ani consecutivi în 2005 și 2006.

Frumoasa actriță în vârstă de 38 de ani a fost aleasă pentru acțiunile ei, fie filantropice, umanitare sau în plan politic, pe coperta căreia apare într-o ipostază foarte sexy, îmbrăcată doar cu un top alb. Cu toate că e mereu apreciată pentru eleganţă, Eva le-a spus redactorilor de la Maxim că lumea rămâne surprinsă când află că de fapt este o femeie foarte casnică: Un lucru cu care îi surprind mereu pe cei care ajung să mă cunoască este cât de casnică sunt. Aşa că, atunci când vedeţi coperta sexy a revistei Maxim şi o alăturaţi unei imagini cu mine cu şorţul la brâu şi făină în păr, vă va lua un moment să vă reveniţi (în aprilie 2011 Eva a publicat o carte de bucate).

Eva Longoria pe coperta revistei Maxim PC: ele.ro
Eva Longoria pe coperta revistei Maxim PC: ele.ro

În ultimii 5 ani, pe parcursul mandatului lui Barack Obama la Casa Albă, Eva Longoria a avut o ascensiune continuă în viaţa politică a SUA şi s-a erijat într-o purtătoare de cuvânt a comunităţii de hispanici, mai ales a generaţiei noi. Ea are organizaţia Eva’s Heroes (Eroii Evei), care ajută copii cu dizabilităţi de dezvoltare şi a lansat anul trecut Fundaţia Eva Longoria pentru a-i susţine pe tinerii hispanici să ajungă la facultăţi şi să-şi pornească afaceri. Prima mare acţiune a fundaţiei a fost să ofere accesul hispanicilor la microîmprumuturi pentru a lansa afaceri în Texas, dintr-un fond total de 2 milioane de dolari.

PC: bellanaija.com
PC: bellanaija.com
PC: bellanaija.com
PC: bellanaija.com
PC: bellanaija.com
PC: bellanaija.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *