Arsenie va reprezenta România, drept în Chile

Arsenie-1
Foto:Interpretul Arsenie va reprezenta Româna la un Festival de muzică din Chile.

Cea de-a 55-a ediție a celui mai important festival muzical din America de Sud, ”Vina del Mar”, se va desfășura în perioada 23 – 28 februarie 2014 în Chile și aduce pe aceeași scenă artiști din întreaga lume.

Arsenie este primul participant din Europa de Est și reprezintă România cu piesa ”Rumadai”, single lansat imediat după succesul internațional înregistrat cu O-Zone.

Cu toate ca procedura de înscriere este simplă, în etapa finală a concursului, în urma unei selecții riguroase, rămân doar 6 concurenți, dintre care unul din țara gazdă – Chile. De-a lungul timpului au participat la ”Vina del Mar” nume importante ale muzicii internaționale precum: Gloria Gaynor, Elton John, Jonas Brothers, Daddy Yankee, Gloria Trevi și Pablo Alboran, iar printre cei de anul acesta se numără Ricky Martin, Laura Pausini și Rod Stewart.

Organizat de televiziunea națională din Chile, concursul se axează pe 2 categorii: pop și folk, iar din juriul de specialitate fac parte reprezentanți ai postului de televiziune și nume importante din muzică.

Într-o mare desfășurare de forțe, Festivalul ”Vina del Mar” adună în fiecare an un public impresionant și artiști talentați din toate colțurile planetei. La finalul celor 6 zile de concurs, juriul va desemna 2 câștigători: “Cea mai bună piesă” și “Cel mai bun interpret“, iar premiile însumează aproximativ 30.000 de euro.

Sursa: SensMusic Entertaiment

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *