Noi tarife pentru expedierea coletelor poștale internaționale

colet_postal_67366300
Foto:PC: media.tvrnews.ro

Tarifele pentru expedierea coletelor poștale internaționale urmează a fi modificate din 10 ianuarie curent. Un ordin în acest sens a fost aprobat recent de către Întreprinderea de Stat „Poșta Moldovei”.

În cazul tarifării fracțiilor de kg, acestea se rotunjesc la treapta imediat superioară de kg. În tarif sunt incluse serviciile: prezentarea la organele vamale, serviciile de ambalare și materialele necesare pentru ambalare, scrie jurnal.md.

La expedierea coletelor cu indicația “Fragil” sau “Voluminos”, la tarifele de bază se încasează suplimentar 50% din tariful pe greutate sau fracțiune de greutate, iar costul cutiilor pentru ambalarea coletelor se achită suplimentar.

Cele mai mici prețuri vor fi achitate pentru coletele trimise în Ucraina și România. O cutie cu greutatea de un kilogram trimisă în Ucraina va costa 22 de lei, iar în România – 24 de lei.

Spre alte destinații precum Bulgaria va costa 28 lei, Austria – 29 lei, Franța – 40 lei, Portugalia – 49 lei, Rusia – 31 lei, Israel – 31 lei, Spania – 38 lei, Grecia – 39 lei, Italia – 53 lei, Canada – 89 lei.

Aici puteți vedea noile tarife pentru expedierea coletelor poștale internaționale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *