Adela Prisacari relatează despre Miss Turism 2013 din Malaezia

1526187_10202857750150023_1107574465_n
Foto:Adela Prisacari a fost participantă la concursul de frumusețe Miss turism 2013 din Malaezia PC: facebook.com

Adela Prisacari a reprezentat Republica Moldova în cadrul competiției internaționale de frumusețe Miss Tourism International 2013 din Malaezia.

Competiția i-a marcat personalitatea prin experințele și numeroasele activități din cadrul competiției. Adela ne va relata despre condițiile și mersul concursului, despre câștigătoare și cum să devii Miss Turism International Moldova.

 

Adela Prisacari a reprezentat Moldova la concursul de frumusețe Miss turism 2013 din Malaezia PC: facebook.com
Adela Prisacari a reprezentat Moldova la concursul de frumusețe Miss Turism 2013 din Malaezia PC: facebook.com

Care au fost condiţiile concursului din Malaezia?
Dacă vă referiţi la condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească o candidată pentru a putea participa în competiţia internaţională de frumuseţe Miss Tourism Internaţional 2013, ea trebuie să aibă cetăţenia ţării pe care urmează să o reprezinte în concurs, să aibă vârsta cuprinsă între 18 şi 25 de ani, să aibă înălţimea de minim 1,65 m, să nu fie sau să nu fi fost căsătorită, să nu aibă copii, să fie câştigătoarea competiţiei naţionale sau a selecţiei naţionale oficiale pentru ţara pe care o va reprezenta, să aibă cunoştinţe despre turismul ţării pe care urmează să o reprezinte, să aibă o imagine şi o reputaţie curată în societate.

Ca şi condiţii de organizare a Miss Tourism Internaţional 2013 în Malaezia pe scurt, totul ne-a fost oferit la cele mai înalte standarde internaţionale, cazarea şi masa ne-a fost oferită în condiţii de cinci stele, am vizitat cele mai fascinante obiective turistice din Malaezia, organizarea competiţiei în sine a fost impecabilă.

 

Adela Prisacari printre participantele concursului Miss turism International 2013 PC: facebook.com
Adela Prisacari printre participantele concursului Miss Turism International 2013 PC: facebook.com

Cum a fost jurizat concursul ?
Juriul ne-a cunoscut cu o zi înainte de finală când au avut loc pre-interviurile de câte 2-3 minute cu toate candidatele. În aceste 2-3 minute fiecare candidată vine şi îşi prezintă țara. Membrii juriului au fost specialişti din domeniul modei, muzicii şi artei. În cadrul interviului am reuşit să le povestesc despre locurile noastre turistice extraordinare cum ar fi Soroca, Orheiul Vechi, Saharna, vinăriile noastre din Cricova şi Milestii Mici, frumoasa noastră capitală Chişinău. Le-am vorbit de asemenea şi despre bucatele tradiţionale cum ar fi mămăliguţa şi sarmarele, iar în final am interpretat piesa Hora din Moldova, arătând juriului cum se dansează o horă la noi, fapt care i-a încântat pe juraţi, aplaudându-mă în final.

 

Adela Prisacari la concursul de frumusețe Miss turism 2013 din Malaezia PC: facebook.com
Adela Prisacari la concursul de frumusețe Miss Turism 2013 din Malaezia PC: facebook.com

Ce experienţe ai căpătat pe parcursul lunii acesteia, cum ţi se pare lumea şi anturajul?
Pe parcursul şederii mele în Malaezia am văzut tot ceea ce este reprezentativ pentru acea zonă, am încercat bucatele din Malaezia, populaţia este foarte prietenoasă, caldă şi primitoare, cu mare drag făceam poze cu ei căci fiecare când ne vedeau doreau o poză ca amintire cu noi. Locurile sunt de o frumuseţe neasemuită chiar ca în poveste, în fiecare zi vedeam locuri noi de o frumuseţe extraordinară care îmi bucurau privirea. Am învăţat foarte multe acolo, programul nostru zilnic era foarte încărcat de activităţi aşa că acestă lună mi s-a părut foarte lungă. Am petrecut cele mai minunate clipe din viaţa mea de până acum, am avut onoarea să reprezint Moldova în faţa lumii întregi şi îi mulţumesc încă o dată preşedintelui Miss Tourism Internaţional Moldova, dl-ui Ernest Hadrian Böhm pentru că a avut încredere în mine şi a considerat că sunt cea mai potrivită pentru această sarcină.

 

Adela Prisacari a fost participantă la concursul de frumusețe Miss turism 2013 din Malaezia PC: facebook.com
Adela Prisacari a fost participantă la concursul de frumusețe Miss Turism 2013 din Malaezia PC: facebook.com

Cum ţi se par concurentele din acest an la competiţie?
Fetele erau foarte de treabă, m-am împrietenit cu majoritatea, ţinem în continuare legătura pe Facebook şi ne este dor de timpul petrecut împreună. Am cunoscut nu doar nişte concurente ci nişte fete cu personalităţi extraordinare din toate colţurile lumii, cu idei diferite, cu concepţii de viaţă şi experienţe diferite şi sunt foarte bucuroasă că am avut ocazia să le cunosc. Sunt foarte mulţumită că a câştigat concurenta din Philippine deoarece pe parcurs ne-am împrietenit şi chiar are o personalitate deosebită. Sunt foarte fericită pentru ea şi consider că merita să câştige coroana.

 

Câștigătoarea Miss Turism  International 2013- Miss Philipines PC: facebook.com
Câștigătoarea Miss Turism International 2013- Miss Philipines PC: facebook.com

Ce planuri ai pentru viitor?
Pentru viitor aş vrea să îmi finalizez studiile universitare cu succes şi apoi să îmi urmez dorinţa de a deveni o adevărată femeie de afaceri de succes. După ce îmi voi atinge obiectivul din punct de vedere al carieirei mele profesionale, aş vrea să îmi creez o familie fericită şi desigur să mă bucur de viaţă.

 

Adela Prisacari a fost participantă la concursul de frumusețe Miss turism 2013 din Malaezia PC: facebook.com
Adela Prisacari a fost participantă la concursul de frumusețe Miss Turism 2013 din Malaezia PC: facebook.com

Există potenţial în cariera de model?
Modelingul pentru mine este un hobby la fel cum este un hobby şi participarea în competiţiile de frumuseţe. Aşa-numitele şcoli de modele nu te fac un model, ele doar îţi dau o diplomă fără nici o valoare în domeniul modelingului sau al competiţiilor de frumuseţe, două domenii conexe însă diferite. Pentru a fi un model de succes sau o câştigătoare de competiţie de frumuseţe, trebuie să te naşti cu anumite calităţi pe care o diplomă nu ţi le poate da. Momentan nu îmi doresc o profesie în acest domeniu deoarece mă concentrez pe terminarea studiilor şi pe construirea unei cariere solide şi de mult mai lungă durată în alt domeniu de activitate, bucurându-mă şi profitând în acelaşi timp de orice oportunitate ce mi se iveşte în modeling sau în domeniul competiţiilor de frumuseţe profesioniste.

Adela Prisacari a fost participantă la concursul de frumusețe Miss Turism 2013 din Malaezia PC: facebook.com
Adela Prisacari a fost participantă la concursul de frumusețe Miss Turism 2013 din Malaezia PC: facebook.com

Ce sfat le trimiţi fetelor care ar dori să fie în locul tău
În primul rând le sfătuiesc să fie sigure pe ele, să gândească pozitiv şi să creadă în propriile forţe, să muncească asupra personalităţii proprii, căci numai prin muncă şi încredere de sine pot să-şi împlinească visul! Să nu se oprească niciodată, să fie perseverente şi să îşi stabilească obiectivele cât mai sus. De asemenea le sfătuiesc ca înainte de a da curs unor oferte, să verifice foarte bine orice ofertă ce li se oferă în acest domeniu, pentru că altfel nu vor avea cum să filtreze ofertele serioase de cele neserioase. Cu foarte mare plăcere voi împărtăşi din experienţele mele şi voi ajuta cu sfaturi orice fată care îmi va scrie şi îmi va cere ajutorul, pentru a-mi urma exemplul, pentru a ajunge să reprezinte Moldova pe plan internaţional, aşadar pe pagina mea oficială de Facebook „MissTourism Moldova” https://www.facebook.com/miss.turism.moldova aştept mesajele tuturor fetelor care au nevoie de un sfat în acest domeniu, pentru că şi eu la rândul meu am primit ajutor la început şi e frumos să dau înapoi acest lucru celor care au nevoie.

 

Adela Prisacari printre participantele concursului Miss Turism International 2013 PC: facebook.com
Adela Prisacari printre participantele concursului Miss Turism International 2013 PC: facebook.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *