(foto) Comori găsite într-un apartament abandonat

paris-time-capsule
Foto:PC: belloblog

La Paris a fost descoperit apartamentul care pe bună dreptate poate fi caracterizat drept o capsulă a timpului. Haideți să descoperim împreună comorile lăsate cu 72 de ani în urmă.

Madame de Florian a fost o vedetă și actriță franceză, care în timpul celui de-al doilea război mondial, a fugit în sudul Franței. Ea a păstrat apartamentul ei din Paris, pe malul drept, în apropiere de Opéra Garnier, în cazul în care ea a vrut să se întoarcă. Cu toate acestea, ea nu s-a întors după război. Începând cu 1942, apartamentul a fost neatins, până recent, când un adjudecător a intrat în apartamentul ei. El a descoperit o adevărată capsulă a timpului, plină de comori.

Fiecare pas făcut în acest apartament este un pas în istorie. Apartamentul a rămas abandonat și neatins doar pentru că Madame de Florian a continuat să plătească chiria până la moartea ei, în 2010, la vârsta de 91 de ani. În ciuda acestui fapt, ea niciodată nu a revenit.

Toate mobilier din perioada de timp a rămas exact cum a plecat. Se pare ca în cazul în care ea a fost acolo ieri. PC: belloblog
Tot mobilierul a rămas exact așa cum l-a lăsat. Se pare că Madame de Florian a fost acolo chiar ieri. PC: belloblog
Deși pare ciudat, având piese de taxidermie în casa cuiva a fost o dată un semn de prosperitate.
Piesele de taxidermie în casa cuiva a fost pe timpuri un semn de prosperitate. PC: belloblog
Apartamentul este ca o lecție de istorie, arătând cum era viața în acea perioadă, în Paris.
Apartamentul eroinei noastre este o lecție de istorie, prezentând viața cumera în acea perioadă, în Paris. PC: belloblog
În interior, un tablou de Giovanni Boldini a fost găsit, un portret al proprietarului apartamentului se Madame de Florian.
În interior, a fost găsit un tablou de Giovanni Boldini. Portretul proprietarei Madame de Florian. PC: belloblog
De origine nu este deschis pentru public și este încă deținută de bunuri ei.
Apartamentul nu este deschis pentru public. PC: belloblog
Pictura a fost vândut pentru 2,1 milioane de euro, iar restul elementelor din interiorul apartamentului ar fi în valoare de mii de asemenea.
Pictura a fost vândută pentru 2,1 milioane de euro. Restul elementelor din interiorul apartamentului ar aveaa o valoare de mii de euro. PC: belloblog

Sursa: viralnova

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *