Fanii Formulei 1 din Moldova îl susțin pe Michael Schumacher

Michael-Schumacher_2780608b
Foto:Michael Schumacher schiind. PC: telegraph.co.uk

Zeci de fani ai Formulei 1 s-au strâns în faţa Ambasadei Germaniei la Chişinău, duminică, 5 ianuarie 2014. Acţiunea a fost un gest de solidaritate cu legenda curselor auto, Michael Schumacher, care a suferit un accident grav în timp ce se afla la schi.

Fanii, în majoritate membri ai clubului “Ferrari” din Republica Moldova, au spus ce pentru ei înseamnă Michael Schumacher și i-au dedicat mai multe urări de bine. Totodată ei intenționează să transmită un mesaj pentru apropiaţii pilotului.

”Noi vom transmite un mesaj de susţinere. Toate chestiile astea le vom semna şi le vom transmite Ambasadei, ca ulterior să fie transmise lui Michael Schumacher”.

”Pentru mine Michael Schumacher este un model de profesionalism şi succes. Foarte mult îl apreciez. Cred că toată lumea ar trebuie să îl susţină acum”.

”Eu sunt fanul lui, permanent am urmărit Formula 1 şi cum el s-a remarcat”.

”Noi am venit aici ca să-i urăm însănătoşire grabnică. El este idolul nostru. Sperăm că se va face bine, iar noi ne vom bucura în continuare de viictoriile sale”.

Septuplu campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, a suferit un traumatism cranian în timp ce schia, pe 29 decembrie, în Alpii francezi. Schumacher este acum în comă, iar medicii refuză să facă prognoze despre starea sa.

Sursa: Publika

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *