(video) De sărbători artiștii moldoveni s-au apucat de cover-uri

collage

În perioada sărbătorilor piesele noi, chiar dacă sunt cover-uri, apar ca jucăriile pe un pom de Crăciun. Noi am făcut o mică selecție cu cele mai proaspete, și nu chiar, piese apărute, care vor să ne facă sărbătorile mai calde.

#1 Pasha Parefeny și Aliona Moon cu ”Aleluia”

Cei care au dat startul cover-urilor din acest an sunt Pasha și Aliona. #diez a reușit să i-a un interviu de la Iuliana Scutaru, cea care a adaptat versurile din limba engleză în română. Rezultatul îl puteți audia mai jos. Originalul piesei a fost scris de canadianul Leonard Cohen.

#2 Nicoleta Gavrilița cu ”Blue Christmas”

Doza de jazz și blues în sezonul sărbătorilor îl aduce Nicoleta Gavrilița, participanta concursului ”Vocea României.” Originalul piesei a fost scris de Billy Hayes și Jay W. Johnson, iar interpretat de nimeni altul decât Elvis Presley. Coverul îl puteți asculta mai jos.

#3 Cuibul cu ”Sleigh Ride”

Unii din cei mai originali sunt cei de la Cuibul. Pe lângă faptul că au făcut un cover interesant, aceștia vin în fața publicului cu un clip și interpretare live. Vocea Lidiei Scarlat cucerește imediat și aduce sărbătoarea în suflet. Originalul piesei a fost scris de Leroy Anderson. Acesta a început să lucreze la piesă când afară era iulie 1946 și a terminat piesa în luna februarie, doi ani mai târziu.

#4 Elena Carafizi și Andy Oncea cu ”This Christmas”

Deși un pic mai vechi nu am putut să nu includem în lista noastră de sărbătoare și frumosul cover realizat Elena Carafizi cu Andy Oncea. Ascultând piesa vrei să ieși afară, să îmbrățișezi cât mai multă lume posibil și să le spui ”La mulți ani!”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *