Top știri din weekend: 28-29 decembrie

lovechiscollage
Foto:Persoanele care au grijă de pagina ”I Love Chisinau”: Dumitru, Ivan și Marina

Vezi ce i-a interesat pe cititorii site-ului nostru în ultimul weekend din acest an în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 28-29 decembrie 2013.

#1. Monica Pîrlici este câștigătoarea concursului „Moldova are Talent”

Monica Pîrlici, în vârstă de 11 ani, este câștigătoarea primei ediții a emisiunii Moldova are Talent.

#2. ”I Love Chisinau” – pagina care descoperă frumusețile Chișinăului

Pagina pe Facebook ”I Love Chisinau” este o pagină creată la inițiativa lui Ivan Țurcan, prin care încearcă să adune într-un loc tot ce are Chișinău mai bun și mai frumos.

#3. Andrei Fornea: Topul bloggerilor din online-ul moldovenesc

Bloggerul Andrei Fornea a publicat pe blogul său topul celor mai vizibili și interesanți 20 de bloggeri, din mediul online din Republica Moldova, pentru anul 2013.

#4. Parodie a mesajelor de Anul Nou ale politicienilor din Republica Moldova

Andrei Bolocan, la emisiunea sa de ironie ”Lumina” a lansat o serie de mesaje pe care le-ar spune politicienii de Anul Nou. Printre aceștia se numără: Vlad Filat, Mihai Ghimpu, Marian Lupu, Vlad Plahotniuc și Vadim Mișin.

#5. Puterea dansului cu natura în 12 poze

Fotograful Bertil Nilsson a creat o serie uluitoare de lucrări cu dansatori nud, care se află singuri în mijlocul unor peisaje care-ți taie respirația. Făcând piruete și încercând să găsească echilibrul în vârful copacilor căzuți, vârfuri de munte, artiștii accentuează contrastele puternice dintre om și de mama natură.

#6. Rulourile cu scorţişoară daneze ar putea fi interzise începând din 2014

Rulourile cu scorţişoară daneze, produse tradiţionale de Crăciun în Danemarca, ar putea fi interzise începând de anul viitor, din cauza conţinutului ridicat de cumarină, o substanţă toxică regăsită în scorţişoară, care depăşeşte normele impuse de Uniunea Europeană.

#7. 10 cele mai murdare orașe din lume

Revista Forbes a efectuat un studiu a celor mai murdare orașe din lume, noi sperăm că administrația orașelor se va auto sesiza și va încerca să schime situația.

#8. Compasiune în timpul protestelor – atunci când dragostea învinge

În momentele pline de haos, unii din noi își amintesc că omenia este mai presus decât toate. Aceste poze demonstrează că omenescul din noi este capabil de a trece de violență.

#9. Chinezii au construit un spectaculos oraş de gheaţă

În fiecare an, în nordul Chinei, la Harbin International Ice and Snow Sculpture Festival, se ridică cele mai frumoase și spectaculoase sculpturi în zăpadă din lume. În acest an festivalul a ajuns la cea de a 30 ediție.

#10. Top 30 imagini uimitoare din anul 2013 în care nu îți vine să crezi!

La vederea acestor fotografii prima întrebare care îți apare în minte este „Cu siguranță nu este nici un Photshop?”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *