Top știri din 27 decembrie

photo-3
Foto:Unul din cele 5 succese economice: lansarea brandul național al vinurilor moldovenești „Wine of Moldova”

Succese economice, fotografii frumoase, lilieci în universitate, filme piratate și vetede prost îmbrăcate în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 27 decembrie 2013.

#1. O colonie de lilieci găsită la Universitatea de Medicină a fost strămutată la Ţiganca

O colonie de lilieci a fost găsită la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Chişinău, în timpul unor lucrări de înlocuire a ferestrelor vechi cu termopane.

#2. 15 cele mai frumoase fotografii de călătorie din 2013

Editorii National Geographic au selectat cele mai frumoase fotografii de călătorie publicate pe parcursul anului 2013 în cadrul secțiunii Travel 365.

#3. Top 10 cele mai piratate seriale TV din 2013

Serialul “Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” a generat pentru al doilea an consecutiv cele mai multe descărcări ilegale pe internet şi ocupă astfel primul loc în topul celor mai piratate producţii TV din 2013, au anunţat editorii site-ului TorrentFreak.

#4. Cele mai prost îmbrăcate vedete în 2013

La sfârșit de 2013 revedem cele mai nereușite ținute purtate pe covorul roșu.

#5. „Sărbători fericite!” în stilul Femen

În fiecare an ”Masa de Crăciun” este difuzată în direct, fiind vizioantă de mii de catolici. La un moment dat, strigând din toate puterile ei, goală până la brâu, studenta de la filosofie, în vârstă de 20 de ani, Josephine Witt sare pe altarul Catedralei Sf. Petru!

#6. Recenzia cărții ”Jocurile Foamei” de Suzanne Collins

Bestseller international scris de Suzanne Collins şi publicat în 32 de ţări cred ca nu mai are nevoie de prezentare. Sunt sigur că ai auzit de Jocurile Foamei (The Hunger Games) şi, mai mult ca probabil, ai vizualizat şi ecranizarea cărţi din anul 2012, iar acum te întrebi de ce ai citi cartea dacă ai privit ecranizarea, nu-i aşa?

#7. Top 5 Succese Economice ale Republicii Moldova din 2013

Cea de-a șasea radiografie economică anuală efectuată de Centrul Analitic Independent EXPERT-GRUP prezentată astăzi, 27 decembrie, conține trei topuri: top 5 succese economice, top 5 eșecuri economice și (top 5 provocări economice pentru anul 2014.

#8. Termocom-ul a murit, trăiască Termoelectrica!

Adunarea acţionarilor a decis fuziunea CET-1 şi CET-2 cu Termocom. Noua structură se va numi “Termoelectrica”, dar numai după ce şi acţionarii Termocomului vor aproba o decizie similară. Compania va produce şi va furniza agent termic locuitorilor din capitală.

#9. ONG-urile sunt invitate să aplice cu proiecte europene de scurtă durată

Parteneriatul European pentru Democraţie (EPD), împreună cu Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova, lansează o nouă rundă a Fondului Comun 2014.

#10. Armata Națională a Moldovei invadează PMAN-ul cu muzică și izvar

Armata Naţională a Republicii Moldova organizează un eveniment neobișnuit de Revelion. Această ocupă Piața Marii Adunări Naționale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *