Top știri din 25 decembrie

IMG_5081

Dacă de Crăciun Moșul v-a dăruit cele mai frumoase cadouri, atunci #diez că propune cele mai importante și populare știri de pe din 25 decembrie 2013.

#1. Ce fac tinerii moldoveni de Crăciun?

Toți au planuri de Crăciun, #diez a întrebat câțiva tineri despre planurile lor pe azi: concerte, serbări cu familia și examene, acestea au fost răspunsurile tinerilor.

#2. Târgul cadourilor de Crăciun la Moldexpo

Timp de 9 zile, între 21 şi 29 decembrie, circa 150 de companii din Republica Moldova, Muntenegru, România şi Ucraina vor prezenta toată gama produselor specifice sărbătorilor de iarnă la Moldexpo.

#3. O seară plină de banalități în Chișinău

Ieri, 24 decembrie, a avut loc primul concurs de Banalități light. Participanții la concurs au încercat să fie cât mai banali posibil și au avut parte de multe glume și râsete.

#4. 10 comedii romantice pentru Crăciun

Crăciunul înseamnă liniște, iar atunci când este liniște este exact atmosfera pentru a putea privi un film siropos. Mai jos găsiți o selecție de filme.

#5. Cum a fost văzut anul 2013 în Moldova în 3 minute

Canalul de pe YouTube, Raby Film, a făcut o selecție cu cele mai comentate evenimente din Moldova atât în presă cât și pe rețelele de socializare.

#6. Programul deconectărilor energiei electrice pentru 26 decembrie

Pentru îmbunătăţirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S. „RED UNION FENOSA” S.A. anunţă că joi, 26 decembrie, vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice în intervalele de timp indicate mai jos.

#7. Pentalog aduce ”Computer Science Education” în Moldova

”Computer Science Education Week” (CSEdWeek) este un program anual dedicat copiilor și studenților, pentru a le trezi interesul față de știința calculatoarelor, cunoscut sub numele de ”Hour of Code.”

#8. Top 10 cele mai frumoase Târguri de Crăciun din Europa

Ştiaţi că Târgurile de Crăciun sunt originare din Germania şi Austria? Primele Târguri de Crăciun au avut loc în Viena (anul 1294), Bautzen (1384) şi Dresda (1434).

#9. Manichiură de Crăciun II

Sărbătorile de iarnă sunt un moment excelent pentru a-ţi schimba look-ul. De la machiajele adaptate Crăciunului şi Anului Nou, până la manichiuri speciale, totul este la discreţia ta în aceste zile încărcate de voie bună.

#10. Cum își felicită fanii Campioanele din Europa

De Crăciun și fanii fotbalului sunt felicitați de către echipele favorite și de jucătorii preferați. Iată cum sunt transmise urările de bine de către campioanele anului 2013.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *