Deputații vor reveni după vacanță în clădirea renovată a Parlamentului

parlament-md
Foto:Ședință de Parlament, PC: evz.md

Parlamentarii se vor afla în concediu de odihnă în perioada 2-10 ianuarie 2014, aceștia vor reveni la muncă pe 13 ianuarie 2014 și vor continua ședințele în clădirea renovată a Parlamentului.

Deputaţii s-au întrunit pe 24 decembrie, în ultima şedinţă din anul curent, aceasta a durat până la ora 20:00 și a fost întreruptă de multiple pauze și încăierări dintre deputați.

În această sesiune, parlamentarii au reuşit să voteze Bugetul pentru anul 2014, politica bugetar-fiscală, dar şi bugetele instituţiilor de stat. ”Când treci în casă nouă înseamnă un nou început. Sper că toate incidentele ce nu fac faţă Parlamentului nostru să rămână în această sală”, a menţionat Igor Corman.

După încheierea şedinţei, preşedintele Parlamentului şi-a invitat colegi la o cupă de şampanie în holul Palatului Republicii, informează publika.md.

Sesiunea de toamnă a Parlamentului a început pe data de 26 septembrie 2013 și s-a încheiat marți, 24 decembrie curent. Potrivit Regulamentului Parlamentului, sesiunea de toamnă începe în luna septembrie şi nu poate depăşi sfârşitul lunii decembrie, iar sesiunea de primăvară începe în luna februarie şi nu poate depăşi sfârşitul lunii iulie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *