(vox) Ce fac tinerii moldoveni de Crăciun?

1470159_675934899117864_1914144349_n
Foto:Cristina Klipii nu are planuri mari de Crăciun PC: facebook

Toți au planuri de Crăciun, #diez a întrebat câțiva tineri despre planurile lor pe azi: concerte, serbări cu familia și examene, acestea au fost răspunsurile tinerilor.

Ciobanu Ion (student la master, UTM): Acest Crăciun vreau să-l petrec alături de prieteni la concertul Red Hot Chili Christmas, nu sunt prea religios însă cred că această sărbătoare este importantă pentru mulți oameni.

Ciobanu Ion, PC: facebook
Ciobanu Ion, PC: Facebook

Lucia Ermurachi Malic (CEDACRI International): Crăciunul îl voi petrece acasă în familie. Nu ies deoarece îmi place sa stau acasă la călduț, cu vin fiert, muzica și miros de brad.

Lucia Ermurachi, PC: facebook
Lucia Ermurachi, PC: Facebook

Alexei Truhin (student în Budapesta,): Aici în Budapesta nu am prea multe oportunități, cred că voi sta acasă. În caz că apare vreo propunere de la cineva (puține șanse), am sa accept propunerea, majoritatea studenților sunt din afara Budapestei sau la periferia lui, toți merg acasă sa întâlnească cu familiile lor și cu prietenii. În plus am examen și cred că voi petrece seara în pregătiri.

Alexei Truhin, PC: facebook
Alexei Truhin, PC: Facebook

Tinka Comendant (studentă USM): Sărbătoresc Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos alături de familia mea și așteptăm colindătorii.

Tinka Comendant, PC: facebook
Tinka Comendant, PC: Facebook

Ana Jardan (studentă ASEM): Eu sărbătoresc Crăciunul pe 7 ianuarie cu familia, astăzi am de gând să mă duc la un concert în Chișinău.

Ana Jardan, PC: facebook
Ana Jardan, PC: Facebook

Anatolii Crețu (administratorul paginii meme.md): Astăzi am de gândi să petrec seara la un local din Chișinău, personal nu sărbătoresc Crăciunul sau alte date religioase.

Anatolii Crețu, PC: facebook
Anatolii Crețu, PC: Facebook

Cristina Klipii (studentă la Cluj), mi-a răspuns cu o imagine, comentând ca nu are nici un plan de Crăciun.

Imaginea Cristinei
Imaginea Cristinei

 

Cristina Clipii, PC: facebook
Cristina Klipii, PC: Facebook

Afanasie Pleșco (student IRIM): Crăciunul este o sărbătoare specială, însă în acest an nu am un oarecare anumit plan, sper să îl petrec cu familia și alături de prieteni.

Afanasie Pleșco, PC: facebook
Afanasie Pleșco, PC: Facebook
Taguri: #vox
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *