10 cele mai sâcâitoare trenduri din 2013

collage

Internetul este un spațiu deosebit de sensibil la tendințele virale. În timp ce unele dintre aceste tendințe sunt foarte cunoscute, ca LEGO și Star Wars, altele, cum ar fi logo-urile minimaliste și mustățile sunt noi pe listă. De la 10 la 1 să începem!

Trendul #10: Minimalist – logo-uri simplificate

În acest an, multe din brandurile mari au decis să-și reîmprospăteze logo-urile și aproape toate au optat pentru versiunile minimaliste sau simplificate a celor originale. Printre cele mai mari transformări se numără și cele ale giganților internetului: Google, Firefox și Yahoo.

 

art_091213_side01

firefox_logo

new_yahoo_old_yahoo_logo_thg_130905_16x9_992

 

Trendul #9: Mustățile și bărbile

Părul facial a făcut o revenire ca accesoriul masculin numărul unu în 2013. Acestea au devenit aproape un ”must-have” pentru orice bărbat care se respectă și vrea să fie în pas cu moda.

 

5

7

 

Trendul #8: Banksy

 

banksy_nycsale

Banksy este, probabil, cel mai faimos și de succes artist graffiti din lume. Anul acesta, mai mulți oameni l-au avut în vizor, în luna octombrie, când artistul s-a mutat la New York. Banksy a reușit să creeze 31 de opere noi de artă, care au fost prezentate, practic, peste tot.

 

Trendul #7: Hipsteri

 

20100114141919_44830

14

În general, oamenii au o relație de dragoste-ură cu hipsterii, lor le place să-i urască. Tema hipsterilor nu e tocmai ceva nou, dar în acest an a scăpat de sub control. Cu toate acestea, am aflat că a fi hipster nu este întotdeauna o alegere, te poți trezi pur și simplu în lumea lor accidental.

 

Trendul #6: LEGO în miniatură

 

Portfolio-5

LEGO se află pe lista trendurilor sâcâitoare deja al doilea an. În 2013 în centrul atenției s-au întors figurinele mini, care dau viața lumii LEGO. Oamenii le-au trimis în spațiu, au făcut o carte în miniatură despre istoria lor și au recreat scene epice din ”Lord of the Rings” și ”The Hobbit.”

 

Trendul #5: Prințesele Disney

 

19

20

Stampa

Prințeseșe Disney s-au dovedit a fi incredibil de versatile și se pare că acestea pot fi recreate în nenumărate moduri. În acest an, un vizajist talentat s-a transformat în diferite prințese de Halloween, în timp ce un ilustrator obraznic le-a îmbrăcat în ținutele controversate din garderoba lui Miley Cyrus. De asemenea, toată lumea și-a putut imagina cum ar fi dacă acestea ar avea cont pe Instagram. Sperăm că anul 2013 le-a plăcut atât de mult, că acolo și vor rămâne!

 

Trendul #4: Supereroii

 

24

23

La fel ca prințesele Disney, Supereroii au fost o sursă de inspirație de lungă durată pentru designeri, artiști, ilustratori și fotografi. Ce proiecte ne așteaptă în 2014, numai oamenii creativi știu!

 

Trendul #3: Arta ca fotografia

 

28

27

26

25

Este fascinant modul în care ilustrațiile și picturile desenate cu mâna pot arăta atât de reale. În acest an, mulți artiști au lucrat în acest stil. În mod surprinzător, aici nu a fost nevoie de instrumente sofisticate pentru a crea aceste minunate lucrări, a fost de ajuns un pix negru și creioane, uneori chiar colorate.

 

Trend #2: Star Wars

 

31

30

29

Forța continuă să fie puternică și în 2013 și se pare că suntem gata pentru mai multe proiecte creative în 2014. Star Wars s-a alăturat oficial Instagram-ului cu un selfie de la Darth Vader în acest an, celebrități au devenit personaje din binecunoscuta saga iar Yoda nu a întârziat să apară cu felicitări de Crăciun.

 

Trendul #1: Pisicile

 

33

34

32

Obsesia noastră cu pisici a atins culminația în 2013. În prezent există o revistă pentru iubitorii de pisici, iar pe lângă Grumpy Cat, l-am descoperit, de asemenea, pe Kuzya care lucrează ca bibliotecar în Rusia. Pisicile sunt mai răsfățate ca oricând, cu hoteluri de lux și vin făcut doar pentru ele. Și cine nu ar vrea o vacanță pe insula japoneză plină de pisici?

Sursa: designtaxi

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *