Invitație în săptămâna de Crăciun la două concerte Chisinau Youth Orchestra

Chisinau Youth Orchestra
Foto:Chisinau Youth Orchestra PC: CYO

Asociaţia Muzical-Corală din Moldova vă invită la două concerte în această săptămână pe 24 decembrie: ”Seara celor 10 coruri” și 26 decembrie: ”Lansarea Chișinău Youth String Orchestra”.

Primul concert -„Seara celor zece coruri”, va avea loc pe 24 decembrie 2013, ora 18:00, la Sala cu Orgă.

Colinde, colinde PC: Facebook
Colinde, colinde PC: Facebook

 

Cele zece coruri din toată țara vor fi acompaniate de  Chișinău Youth Orchestra și Cătălin Josan, într-un spectacol în care se vor interpretate balade corale, dar și piese celebre în format simfonic, precum „Somewhere in my Memory”, „O Ce Veste minnunată!”, ”Christmas Lullaby”, ”Colinde Simfonic”, dar și piese celebre ale lui Michael Bublé.

Seara celor 10 coruri PC: CYO
Seara celor 10 coruri PC: CYO

Al doilea concert – „Lansarea Chișinău Youth String Orchestra”, va avea loc pe 26 decembrie 2013, ora 18:00 la Sala cu Orgă.

Este un nou proiect al Asociației Muzical-Corale Moldova, dar și a tânărului dirijor Andriano Marian, care a adunat cei mai talentați tineri interpreți moldoveni de coarde din întreaga lume, de la Moscova până în Chicago, pentru o a oferi publicului cel mai desăvârșit gen de muzică interpretat de cel mai desăvârșit contingent posibil. Vor fi interpretate capodopere al muzicii clasice universale de Arcangelo CORELLI, Jean SIBELIUS, Gustav MAHLER, Piotr CEAIKOVSKI, Maurice RAVEL, Béla BARTÓK, dar și a compozitorului moldovean Vladimir CIOLAC.

Bilete pentru concertul din 26 decembrie pot fi cumpărate online aici.

Mai multe detalii pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *