3 din 17 de la Beyonce

1475882_10152113343605803_533911335_n

Colaborarea lui Beyonce și Pepsi continuă! Unul din video-urile semnate de diva pop a fost pus la dispoziția fanilor exclusiv pe site-ul pepsi.com

Grown Woman” este video-ul prezentat de Beyonce pe site-ul pepsi.com. La începutul anului cei doi moguli din lumea showbiz-ului și comerțului, au semnat o colaborare.

131219-beyonce-grown-woman-video

Clipul începe cu Beyonce mică dansând în casă. După care putem vedea evoluția acestei până la diva pe care o vedem astăzi pe scenă. Video-ul are de toate: coregrafie africană, efecte vizuale și nota personală a artistei, care descoperă o lume interioară, de care nu toată lumea știe. În clip, de asemenea, apare și fosta colegă de scenă, Kelly Rowland, în scenele care folosesc drept ”mașina timpului,” și cele două apar ca atunci când au început să pășească în lumea showbiz-ului. Din clip nu lipsește nici mama interpretei, ambele prezentându-se pe blănuri. Tipic pentru Beyonce! care nu face excepție, chiar dacă recent a început să consume doar mâncare vegetariană.

Aici puteți urmări video-ul. Iar cine observă momentul ”poate nimeni nu va vedea!” de la minutul 03:07 are o ciocolată de la mine.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *