Ce facem în ultima duminică înaintea Crăciunului?

1491673_633024646755052_330354178_n
Foto:Cupa Dacilor, ediția I PC: Facebook/ Vasile Teut

Ultimele zile înaintea Crăciunului sunt marcate, de obicei, prin acte de caritate și multe petreceri. Nici weekend-ul din acest nu este o excepție. Dacă nu este să facem un bine, atunci ne distrăm pe cinste.

#1. Cupa Dacilor

Cupa Dacilor demarează pentru al doilea an consecutiv cu sloganul “Un mic ajutor – un zâmbet de copil”. Fanii Lupilor Galbeni, echipa Dacia și administrația clubului de fotbal vor concura în scopuri caritabile. Banii colectați de la participanții la Cupa Dacilor vor fi utilizați pentru a aduce un zâmbet pe fața copiilor din orfelinate. Mai multe detalii, le aflați aici.

#2. Fii Moș Crăciun pentru un copil de la orfelinatul din s.Cărpineni

PC: Facebook/ Clepsidra
PC: Facebook/ Clepsidra

Sărbătorile de iarna aduc în inima tuturor speranța de a mai crede în minuni.
În acest an, Grupul Clepsidra, te invită să fii Moș Crăciun pentru o zi, ca să aduci zâmbetul pe buzele unui copil de la Școala de tip-internat pentru copii orfani și rămași fără îngrijirea părinților.

#3. Concert Live Valentin Boghean’s Band

Valentin Boghean PC: Facebook
Valentin Boghean PC: Facebook

Valentin Boghean împreună cu banda sa vor “Aduce ceva nou” pe scena Filarmonicii Naționale “Serghei Lunchevici.” Începutul concertului va fi la ora 17:00. Mai multe detalii le aflați accesând pagina de Facebook a evenimentului.

#4. Concert Ștefan Bănică Jr. “Alerg printre stele”

Ștefan Bănică Jr. PC: Facebook
Ștefan Bănică Jr. PC: Facebook

Pe 22 decembrie, ora 18:00 , Ștefan Bănică își așteptă publicul la Sala Palatului Național „Nicolae Sulac” din Chișinău pentru concertul de Crăciun. Pentru al doisprezecelea an consecutiv, artistul continuă tradiția concertelor sale de sărbători, ajungând anul acesta și la Chișinău.
În acest an show-ul de Crăciun marca Ștefan Bănică se desfășoară sub titulatura „Alerg printre stele”, după numele celui mai recent hit lansat de artist, al patrulea single de succes extras de pe albumul „Altceva”. De peste un deceniu, concertele de Crăciun – Ștefan Bănică prezintă un mod tradițional de intrare în perioada sărbătorilor de iarnă.

#5. Moldcell Unplugged cu Chişinău Youth Orchestra în stil rock

Chișinău Youth Orchestra PC: Facebook
Chișinău Youth Orchestra PC: Facebook

Moldcell Unplugged revine cu o ediţie specială, o echipă specială şi cele mai tari hituri rock.  În această seară te aşteaptă sunetul adevărat acustic într-o combinaţie neaşteptată. Talentele de la Chişinău Youth Orchestra vor interpreta cele mai renumite balade rock, acompaniate de 2 voci extraordinare: Cătălin Josan şi o voce feminină-surpriză. Detalii aici.

#6. YARD SALE#26 afterparty

Yard Sale PC: Facebook
Yard Sale PC: Facebook

Dacă nu știți ce înseamnă “YARD SALE afterparty”, atunci veniți și vedeți, spun organizatorii. Dansurile, dispoziția bună și barul plin este asigurat. Iar pentru cei care au fost prezenți la Yard Sale, intrarea va fi gratuită.

#7. Merry Christmas, Arhitects

PC: Facebook/ Taboo
PC: Facebook/ Taboo

Vin sărbătorile și vină și tu alături de amicii tai în club Taboo să te distrezi. Astăzi, 22 decembrie la “Merry Christmas, Architects” se va petrece pentru a întâlni împreuna sărbătorile de iarnă. Pentru detalii, accesați Facebook.
Vă așteaptă emoții pozitive, surprize frumoase și o doză mare de voie bună!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *