(foto) Un proiect emoționant de adio de la tată și fiică

moving-without-mom-ben-nunery-15

Ben Nunery și fiica lui Olivia au publicat o serie de imagini, în care își iau rămas bun de la casă, de la soția și mama lor. Ali Nunery s-a stins din viață la vârsta de 31 de ani, în 2011, după o luptă pierdută cu cancerul.

Ben și Ali s-au căsătorit în 2009. Ei au hotărât să facă pozele de nuntă în noua lor casă, pe care o achiziționaseră recent. După doi ani de la moartea lui Ali, Ben și fetița lor Olivia, au fost nevoiți să se mute împreună într-o altă casă. Pentru a spune ”la revedere”, cei doi, împreună cu sora lui Ali, Melanie Tracy Pace, au realizat o serie de fotografii, în casa unde s-au căsătorit și au locuit împreună. Pozele finale, unele dintre care sunt copia originalelor, sunt un ”adio” emoționant și frumos pentru Ali și vechiul lor cămin.

Iată comentariile lui Ben: ”Mulți oameni m-au întrebat cum m-am simțit în timp ce realizam această sesiune foto. Vreau ca lumea să știe că aceasta nu reprezintă o poveste despre durere și pierderi. Da, am trecut prin aceste emoții și încă o fac, dar asta nu e ceea ce vreau ca oamenii să vadă în aceste fotografii. Aceasta este o poveste de dragoste.”

moving-without-mom-ben-nunery-1

moving-without-mom-ben-nunery-2

moving-without-mom-ben-nunery-4

moving-without-mom-ben-nunery-5

moving-without-mom-ben-nunery-8

moving-without-mom-ben-nunery-9

moving-without-mom-ben-nunery-10

moving-without-mom-ben-nunery-11

Sursa: boredpanda

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *