Hobbitul: Dezolarea lui Smaug va fi prezentat în Moldova în versiunea originală

legolas
Foto:Legolas apare în cel de-al doilea film Hobbit PC: itsartmag.com

Premiera în Moldova a filmului: Hobbitul: Dezolarea lui Smaug va avea loc pe 18 decembrie în rețeaua cinematografelor Patria. De asemenea filmul va fi rulat și în variantă originală.

Cinemagia oferă următorul synopsis al filmului: După ce au trecut teferi de Munții Cețoși, grupul format din Gandalf Cel Sur, hobbitul Bilbo Baggins și cei 13 gnomi se întreaptă spre Erebor. De aici călătoria lor devine una mult mai periculoasă. Gandalf îi părăseste pe moment pe cei 14 pentru a se duce în Dol Guldur, să se convingă dacă necromantul este real sau nu.

Dragonul Smaug s-a trezit la viaţă şi este mai în forţă ca niciodată. Dacă până acum pielea lui era mai ceva ca oţelul, după 60 de ani de hibernare sub bogăţiile din Erebor, dragonul a devenit şi mai greu de străpuns, datorită diamantelor şi tuturor pietrelor preţioase care i-au intrat prin piele. Azog şi orcii săi supusi sunt furioşi şi mai determinaţi ca niciodată să le vină de cap lui Thorin şi companiei sale şi pornesc din nou pe urmele lor, iar în peisaj apar Bard the Bowman şi Legolas, doi străini care pe moment vor complica misiunea foarte tare.

Vor reuşi ei să recupereze Erebor-ul din ghearele fioroasei bestii scuipătoare de flăcări?

Detalii despre proiecția din Moldova vedeți aici: The Hobbit: The desalation of Smaug

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *