(video) Beyoncé are un album nou

music-beyonce-haunter
Foto:Beyoncé in noul videoclip ”Haunted”

Beyoncé are un nou album, disponibil exclusiv pe iTunes. Cele 15 piese din ”Beyoncé” – numele albumului, vor avea fiecare un videoclip.

La 12 decembrie Beyoncé a luat lumea prin surprindere cu un nou album.

În plus are în plan și lansarea a 15 videoclipuri noi, pentru fiecare dintre ele existând un preview de 30 de secunde – le aveți pe toate mai jos.

Noul album îi poartă numele, este cel de-al cincilea album al artistei și a fost lansat în exclusivitate pe iTunes. Veți găsi pe ele colaborări cu Jay-Z, Drake, Frank Ocean, Pharrell Williams, Timbaland, Michelle Williams, Kelly Rowland, Justin Timberlake, Blue Ivy (fiica sa), The-Dream, Sia, Miguel, Hit-Boy, Caroline Polachek, Noah “40″ Shebib și alții.

Comunicatul de presă dat de Beyonce sună cam așa:

“Văd muzică. Este ceva mai mult decât să o auzi. Când sunt conectată la ceva, imediat văd o serie vizuală sau una de imagini, care sunt legate de un sentiment sau o emoție, o amintire din copilărie, gânduri despre viața, visele sau fanteziile mele. Și toate acestea sunt conectate la muzică.

Nu am vrut să-mi lansez muzica în modul pe care l-am făcut până acum. Sunt plictisită de asta. Simt că acum am posibilitatea de a vorbi direct cu fanii mei. Sunt multe lucruri care intervin între muzică, artist și fani. M-am simțit ca și cum nu am vrut ca cineva să-mi dea un mesaj, atunci când lansez înregistrările mele. Vreau doar ca ele să apară atunci când sunt gata, pentru mine și pentru fanii mei.

Vreau doar să le da albumul meu oamenilor pe care îi iubesc și respect și sper că ei simt același lucru pe care l-am simțit atunci când am făcut muzica.

 

Celelalte 8 videoclipuri le puteți vedea pe pagina ei oficială de YouTube.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *