Cele mai citite știri din noiembrie pe #diez – știri pentru tineri

euromaidan lv8
Foto:Tinerii din Liov susțin protestul de pe #euromaidan PC: Big Lviv

Luna noiembrie a fost o lună plină de evenimente. Moldova a parafat Acordul de Asociere, s-a început #euromaidan-ul, elevii au protestat împotriva Maiei Sandu. O lună în care pe #diez am avut 125.564 vizitatori unici.

#1. Scrisoarea emoţionantă pe care tatăl i-a scris-o fiicei sale despre viitorul ei soţ

Kelly Fanigan, un terapeut american, i-a scris fiicei sale o scrisoare despre viitorul ei soţ. Textul a impresionat o lume întreagă, acesta devenind viral, la scurt timp de la redactarea lui.

#2. Jurnalista Natalia Morari își deschide un local în Chișinău

Natalia Morari, fondatoarea companie de producție televizată – Media Sapiens și prezentatoarea emisiunii ”Politica” de la canalul TV7 își va deschide în curând larg ușile propriului local în Chișinău.

#3. Test japonez pentru îmbunătățirea logicii

Testul ajută la îmbunătățirea logicii, gândirii rapide și de multe ori este dat de către companiile japoneze la interviul de angajare.

#4. Circa 400 de tineri au participat la castingul pentru Model Of The Year din Chișinău

Caravana echipei de scouting Fashion Model Management, însoțită de directorul MRA Models din România, Liviu Ionescu, a ajuns ieri și în capitala noastră.

#5. Se anunță o acțiune de salubrizare și amenajare a Circului din Chișinău

Administrația circului din Capitală organizează în această sâmbătă, 30 noiembrie curent, începând cu ora 10, o acțiune de salubrizare și amenajare a Arenei mari a Circului din Chișinău. Sunt invitați locuitorii Capitalei dar și toți doritorii să participe voluntar la igienizarea circului.

#6. I Love Chișinău – proiectul fotografic care ne arată Capitala nocturnă

Proiectul fotografic I Love Chișinău ne arată o colecție foarte artistică și inspirațională care conține imagini făcute în capitală după lăsarea întunericului. Imaginile spectaculoase au fost surprinse de fotograful Maxim Chumash.

#7. Elevii din Chișinău au cerut în fața Guvernului demisia ministrului Maia Sandu

Protest în Capitală. Zeci de elevi au venit duminică, 17 noiembrie, în fața clădirii Guvernului pentru a cere demisia ministrului Educației, Maia Sandu. Tinerii se arată nemulțumiți față de noile reguli propuse pentru sesiunea de bacalaureat din 2014.

#8. Top 11 tineri moldoveni din Europa

Rezultatele topului au la bază un vox făcut de echipa #diez, la vox au participat 75 cititori #diez, cu vârsta preponderent între 21 și 26 ani. Vox-ul a avut scopul de a identifica tineri din Moldova care sunt bravo peste hotarele țării natale și care mai mult sau mai puțin s-au integrat și ajută Moldova de departe.

#9. Filmul moldovenesc „Culorile” va fi lansat mâine la Chișinău

A te îndrăgosti la prima vedere este un sentiment frumos şi absolut firesc, care face parte din natura umană. Însă dragostea la prima vedere poate oare fi o iubire adevărată? Gelozia este şi ea un semn al unei iubiri nemărginite? Relaţiile sexuale la începutul unei iubiri înseamnă oare întotdeauna expresia cea mai sinceră şi candidă a dragostei pentru toată viaţa?

#10. Cum s-a schimbat USM-ul în 20 de poze

Universitatea de Stat din Moldova nu e astăzi cea care a fost odată și asta nu în sensul rău al cuvântului. S-au făcut multe modificări și toate în folosul studenților, spune administrația.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *