7 sugestii pentru “un altfel” de brad, la tine acasă

4032f68f78acd75e57094945e5b97e2e

Sărbătorile de iarnă sunt în toi și #diez a adunat pentru tine șapte modele de pomi de Crăciun, care nu necesită mari investiții sau mult efort, special pentru cei care stau cu orele pe Pinterest sau Facebook. Dacă reușiți să creați ceva, așteptăm pozele voastre!

#1. O scândură, două scânduri, fac un brad

115

Aceste lucrări originale aparțin unei doamne este obsedată de pomi de Crăciun din lemn. Dacă nu ai timp sau suficientă inspirație să creezi unul, atunci să știi că o poți contacta pe pagina ei de flickr, și să achiziționezi unul. Deși pomul nu este sofisticat, el arată foarte rustic și minimalist. Poate fi decorat cu mici lucruri care le găsești prin casă, de care ai uitat de mult timp.

#2. Două bețe-n cruce, un pom de An Nou pe perete

6402750663_ea2f30cc70_b

Cât de drăguț! Materiale pentru acest brad le poți găsi chiar în curtea ta. Iar dacă nu stai la curte, atunci să te ajute resursele naturale de pe străzile capitalei sau parcurile noastre. Vopsește crengile cu spray alb, după care lipește-le de perete cu adeziv, iar decorații poți folosi obișnuite sau dintre cele cu baterii. Întreg procesul îl găsești aici.

#3. Pom de Crăciun pentru cei mai chic6

Cei care nu vor în casă tot felul de bețe, aduse din drum, pot crea unul mai sofisticat, dar tot din crengi. Doar că ele vor fi vopsite grijuliu și aranjate cumsecade. Pentru asta veți avea nevoie de șine subțiri de lemn, ferăstrău, lipici fierbinte, vopsea albă și o stea cu sclipici.

#4. Brad din trandafiri? Nu, nu am auzit!

212

Hei, uite, un mini pom de Crăciun făcut din flori de trandafir, să-i spunem varianta de iarnă pentru romantici. Materialele de care vei avea nevoie sunt: catifea, mărgele, un con și deja restul sunt detalii. Pe acestea le găsiți aici.

#5. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine

812-560x372

Cât de adorabili sunt acești pomi de Crăciun din fetru. Nu vei avea parte de mari cheltuieli, deoarece totul este foarte minimalist. Aici găsești toate instrucțiunile, precum și inspirație cu diferite modele.

#6. Pom de Crăciun în casa ta direct din pădure

51ed4c3baa052cede90cb11f1aae4254

 

Dacă totuși vrei cu tot dinadinsul să ai ceva conifer în casă, atunci acești micuți sunt modelul perfect. Sub ele și cadourile vor părea mai mari. Aici este pagina cu toate instrucțiunile.

#7. Pentru cei care nu iubesc pompozitate

DIY-Mini-Christmas-Tree

Nimic din ce pare mare, în realitate nu păstrează atâta grandiozitate. Această variantă este perfectă pentru masa de birou sau un mic cadou celui mai bun prieten. Minim efort, cu minim materiale. Aici sunt instrucțiunile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *