Ce să faci, vineri, 29 noiembrie – ziua parafării Acordului de Asociere cu UE?

veriga
Foto:Veriga în concertul din 15 noiembrie

Azi seara va fi concert dedicat summit-ului de la Vilnius, dar pe lângă acesta echipa #diez vă recomandă o serie de alte evenimente.

#1. Concert dedicat Summit-ului de la Vilnius 

vi3

Mai mulți artiști ai estradei naționale se vor aduna azi în Piața Marii Adunări Naționale pentru a marca parafarea Acordului de Asociere. Începând cu ora 17.00. Detalii aici.

#2. Filmul fără bariere

vi1

Asociația Motivație din Moldova prezintă o serie de proiecții despre viața persoanelor cu dizabilități. Proiecțiile au loc la Cinematograful Gaudeamus între orele 10.00 – 17.30, intrarea este liberă, detalii aici.

#3. Spectacolul Chirița în provincie 

vi4

‘Coana Chirita mai rastoarnă un cuptor de plăcinte, dă cep la un butoi de vin și vă poftește și în ast’ săptămână la Bal! Spectacolul are loc la Teatrul Eugene Ionesco, la ora 18.30. Detalii despre spectacol și cum puteți obține o reducere aici: Chirița

#4. Comedy Zebra Show 

vi5

Primul comedy în Limba Română te invită la o seară umoristică pentru cei dornici să guste dintr-un umor de calitate într-o atmosferă degajată. ”Comedy Zebra Show ” glumele vor vorbi pentru noi. La City, la ora 20.00, intrarea 100-150 lei, detalii despre eveniment aici.

#5. Concert Veriga 

vi6

Formația de rock din Moldova vă invită la un nou concert. Concertul va avea loc la ora 19.00 la Meteora (Sarmizegetusa 12), intrarea este liberă, detalii pe Facebook

#6. Jazz Evening 

vi8

O seară de jazz la Coffeemolka la ora 21.15, intrarea este 35 lei, detalii pe Facebook

#7. Noise for toys

vi7

O seară de caritate și sfârșitul la #movember se sărbătorește azi la Tipografie începând cu ora 22.00, detalii pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *