Top știri din 28 noiembrie

schuebel2
Foto:Natalia Gherman semnează actele necesare Acordului de Asociere PC: Dirk Schuebel

Zi în care Moldova semnează Acordul de Asociere cu UE și este susținută în mare majoritate de tinerii moldoveni. Despre altele află în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 28 noiembrie 2013.

#1. Cum văd tinerii moldoveni Acordul de Asociere RM – UE

Echipa #diez a efectuat un vox în rețele de socializare pentru a vedea ce cred tinerii despre Acordul de Asociere semnat în aceste zile la Vilnius și ce impact va avea el asupra lor.

#2. Susțineți Moldova la Global Startup Battle

Echipa din Moldova, Fantique, compusă din Alexei Ciobanu, Alina Popenco, Dan Alex Niculae și Sergiu Nagailîc, participă la competiția mondială de Startup-uri: Global Startup Battle.

#3. Gala Studenților originari din Moldova susținută de mai multe personalități

Mai sunt două zile în care studenții și absolvenții originari din Republica Moldova care au atins rezultate remarcabile în plan academic și extra-curricular la nivel internațional, pot aplica la proiectul Gala Studenţilor Originari din Republica Moldova „Excelenţă Academică pentru Moldova”.

#4. Programul concertului dedicat summit-ului de la Vilnius

Procesul de parafare a Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană se va încheia mâine, 29 noiembrie.

#5. Daniela Alexeiciuc – Tineri pentru tineri. Spune lumii povestea ta de succes!

#diez continuă să-ți prezente tinerii din Moldova care au în spate o istorie de succes. Astăzi îți prezentăm o tânără foarte activă și implicată în diferite activități – Daniela Alexeiciuc.

#6. Georgia a finalizat parafarea acordului. Ce face Moldova?

Procedura de parafare a Acordului de Asociere al Uniunii Europene cu Georgia a luat sfârșit. Republica Moldova continuă să parafeze.

#7. Cel mai pozitiv taxator din troleibuzele chișinăuiene

Un tânăr din Chișinău a decis să cânte la flaut în troleibuz, acest lucru nu l-a deranjat pe taxator ba dimpotrivă acesta a început a dansa.

#8. Prea sexy, prea devreme. Cum arată un model de 12 ani

Thylane Lena – Rose Blondeau este o nouă muză pentru industria modei. O fetiţă franţuzoaică care seamănă cu Brigitte Bardot apare tot mai des în revistele de modă. Apariţiile din revista Vogue sunt însă “revoltătoare” spun criticii care susţin că avem în față nuditate infantilă.

#9. Rezultate Champions League 27.11.2013: Bayer Leverkusen 0 – 5 Manchester United

Rezultatele meciurilor din grupele A, B, C și D ale etapei 5 din Liga Campionilor UEFA. Au fost marcate 36 goluri, mai mult de 3 goluri în fiecare partidă.

#10. Un bărbat a construit o casă cu doar 180 de euro

Michael Buck (59 de ani), un fermier din Marea Britanie, a reușit performanța de a construi o nouă casă, în fundul grădinii sale, cu suma de doar 150 de lire sterline (circa 180 de euro).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *