Igor Corman a avut întrevedere cu Președintele Dumei de Stat a Rusiei, Serghei Narîșkin

385a2875_2_21567300
Foto:PC:parlament.md

Parlamentului Igor Corman a participat în această seară, 28 noiembrie, la reuniunea Consiliului Adunării Interparlamentare a CSI, și a avut o întrevedere cu Președintele Dumei de Stat a Federației Ruse, Serghei Narîșkin.

Igor Corman şi Serghei Narîşkin au discutat diverse aspecte care vizează relațiile moldo-ruse, în special, cooperarea pe dimensiunea parlamentară.

În acest context, Președintele Parlamentului a optat pentru consolidarea relațiilor de cooperare dintre cele două țări. Speaker-ul a reiterat disponibilitatea Parlamentului de la Chișinău pentru dinamizarea dialogului la nivelul comisiilor parlamentare de profil, a grupurilor de prietenie, Comisiei interparlamentare de colaborare dintre Parlamentul Republicii Moldova și Adunarea Federală a Federației Ruse, inclusiv prin organizarea de vizite oficiale bilaterale ale președinților legislativelor celor două țări.

De asemenea, Corman şi Narîşkin au discutat despre organizarea de vizite oficiale bilaterale ale președinților legislativelor celor două țări.

Reamintim că astăzi se petrece parafarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană la Vilnius, Lituania.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *