(video) O tânără a folosit un pașaport fals în locul clasicului CV pentru a se angaja

thumb-1664111106-curriculo-resized
Foto:O idee inedită prin care te poți angaja într-o companie PC: http://info.abril.com.br/

În ultima vreme, metodele clasice de angajare (CV sau e-mail) nu prea mai funcționează. Așa că dacă vrei sa ai șanse, mai ales în domeniul publicității, trebuie să vii cu ceva nou, care să îi impresioneze pe cei care sunt cel mai greu-de-impresionat.

Miruna Macri este o româncă de 23 de ani și este viitoare studentă la Miami Ad School. Ea și-a creat un Passfolio: arata ca un pașaport, dar înăuntru sunt trecute portofoliul și informațiile despre ceea ce a făcut până acum, genul de informații pe care le treci, de obicei, într-un CV. Poza este și ea, în concordanță cu abordarea originală, scrie metropotam.ro.

5177204_300Ce a făcut Miruna? Și-a pierdut falsul pașaport la sediul a 10 agenții din New York, unde și-ar fi dorit să lucreze. “Ideea este că atunci când găsești un act, îl citești automat, ca sa îl poți restitui persoanei respective.” Pana acum 3 agenții au căutat-o. Miruna bănuiește ca celelalte nu au găsit încă pașaportul.

Macri a povestit că nu știe cum i-a venit ideea, dar ca pur și simplu a avut acest gând în timp ce vorbea la telefon cu tatăl ei despre cât de haotic este totul în New York. Tatălui i s-a părut interesantă ideea cu pașaportul fals, așa că Miruna a trecut la treaba.

Pe site-ul ei oficial, Macri a scris: “Anyone who has lost a passport knows how much of a nightmare it is to get a replacement. So what would you do if you found someone’s passport? You do your best to track down that person to give it back, right?”

Vouă cum vi se pare metoda inedită a angajare?

Passfolio from Macri Miruna on Vimeo.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *