(foto) Cele mai memorabile selfie-uri din 2013

Selfie-HG
Foto:2014 - Anul Selfie PC: Oxford Dictionary

„Selfie” a devenit cuvântul anului 2013. Revista TIME a pregătit o serie cu cele mai celebre selfie-uri din acest an, de la James Francp la Miley Cyrus. Unii dintre specialiști spun că acestu curent, are toate șansele să devină un curent artistic.

#1 Fana și Beyonce. Beyonce și fana

beyonce-selfie
PC: n-uumb.tumblr.com

O tânără de 15 ani, din Australia, destul de norocoasă, a reușit să facă un selfie cu Beyonce, în timpul unui concert din luna octombrie. Deși inițial fotografia a fost considerată un photobomb, mai târziu tânăra a fost dezvăluit că a rugat-o pe Beyonce să pozeze cu ea.

#2 James Franco selfie

PC: @JamesFrancoTV
PC: @JamesFrancoTV

Recent actorul a postat acest selfie cu titlul ”All the kids are doing it.

#3 Irepetabila Miley Cyrus

PC: @MileyCyrus
PC: @MileyCyrus

Selfie-urile au devenit un adevărat hobby pentru interpreta americană. Acestea cu regularitate apar pe Instragram. Recent după difuzarea documentarului ”Miley: The Movement”, la MTV, aceasta a postat un selfie, urmat de comentariul ”My hair is getttttting so long.

#4 Și Papa de la Roma știe ce este un ”selfie”

PC: @FabioMRagona
PC: @FabioMRagona

Acesta este primul selfie în care apare Papa de la Roma, în călătoria celor 500 de adolescenți, la Vatican. Tinerii spun că Papa Francisc a fost cel cu inițiativa.

#5 Fetele Obama au adus selfie-ul la nivel prezidențial

PC: Joe Klamar / AFP / Getty Images
PC: Joe Klamar / AFP / Getty Images

Sasha și Malia Obama, fiicele președintelui Barack Obama, au făcut acest selfie în timpul paradei inaugurale prezidențiale, de la 21 ianuarie 2013 în Washington.

#6 Tata face selfie-uri

PC: eww3
PC: eww3

Un tată din Ontario a început să bucure internauții cu o serie de poze făcute împreună cu fiica lui de patru luni, care a devenit o adevărată explozie pe internet!

#7 Un selfie din cosmos

nasa-earth-selfie
PC: NASA

Când sonda Cassini, de la NASA, a făcut o fotografie a Saturnului, cu Terra pe fundal, agenția a cerut pământenilor să le trimită câte un selfie. Cassini nu a putut vedea toată lumea, dar asta nu i-a oprit pe cei de la NASA, care au creat o compoziție cu 1.400 de persoane din 40 de țări.

#8 Selfie avertizează!

PC: @knashsports
PC: @knashsports

Se pare că reporterița, de Fox Sports, Florida Kelly Nash este pe cale să sufere tare mult, în timp ce face un selfie, la un meci de baseball. Din fericire mingea a zburat pe lângă cap.

#9 Un selfie la 70 ca cel de la 50

PC: @GeraldoRivera
PC: @GeraldoRivera

Când unul din angajații Fox News Channel, a împărtășit aceast selfie deranjant pe Twitter, el a comentat: “70 is the new 50.” Mai târziu el a fost îndepărtat de la catedra Universității Duquesne.

#10 Madonna forever!

PC: @Madonna
PC: @Madonna

Madonna foarte recent a aderat la marea familie a Instagram-ului. În februarie curent, aceasta nu a ezitat să bucure fanii cu un selfie decoltat și un ”dirty” martini.

#11 Cel mai ratat selfie din istorie!

PC: @spideynikka
PC: @spideynikka

Malik a crezut că va deveni cel mai original, dar din păcate acest selfie i-a adus titlul de ”cel mai ratat selfie din istorie.” Acesta a făcut fotografia pe fundalul profesoarei însărcinate l-a care s-au rupt apele.

Sursa: time

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *