Titus Jucov, directorul teatrului Licurici, nu mai este printre noi

titus2
Foto:Odihnească-se în pace -Titus Jucov - directorul teatrului Licurici PC: vimeo.com

Directorul teatrului “Licurici”, Titus Jucov, s-a stins din viaţă. Informaţia a fost confirmată de medicii Spitalului raional din Cahul.

Titus Jucov a murit după ce s-a întors dintr-o deplasare de peste hotare. Medicii de la Spitalul raional din Cahul spun că artistul a murit azi seara, în jurul orei 21:00.

Conform Publika, Anatol Malcov, medic-şef Spitalul raional Cahul: S-a adresat cu greţuri, vomă, a fost internat, apoi transferat în secţia Reanimare, dar nu a putut fi salvat. La 18.30 a fost constat decesul biologic. Cel mai probabil a fost intoxicaţie alimentară şi a fost diagnosticat cu pancreatită acută, se presupune că în legătură cu o altă bucătărie.

Lucia Culev, şef Direcţia cultură Primăria capitalei: Dumnezeu să îl ierte. Vestea e atât de şocantă, că atunci când mi-a fost transmisă, am rugat să mi se confirme. Titus Jucov se întorcea din Turcia, actorii au văzut că este foarte schimbat. Abia la Cahul a spus o frază: Parcă nu aş fi eu, parcă inima nu ar fi a mea. Am vorbit cu Arcadie Strungaru, care spune că în turneul din Turcia totul a fost bine. Abia în drum spre Moldova, cu fiecare km se simţea tot mai rău, dar nu vroia să oprească din drum. Felul cum moare omul spune foarte mult despre destinul său, a murit în drum, alături de actori. A fost un om de omenie, un mare om de teatru.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *