Sâmbătă ai Magic Park: ai hip-hop, break și BMX

eoonn
Foto:Eonn va fi moderatorul unui master-class la Magic Park PC: Artico

Pe data de 16-17 noiembrie, Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO organizează un eveniment destinat tinerilor cu viziuni moderne, pasionați de diverse aspecte ale culturii de stradă (hip hop, break, role, skate, BMX), în incinta Centrului Comercial ”Atrium”.

Acțiunea este desfășurată în baza Ordinului Ministerului Educaţiei al Republicii Moldova nr. 47 din 31 ianuarie 2013 „Cu privire la Programul activităţilor extraşcolare în învăţământul preuniversitar pentru anul 2013”, și are drept scop mobilizarea tinerilor prin acțiuni ce promovează modul de viață sănătos și activ.

Programul evenimentului include master-class- uri și battle-uri la hip hop și break dance, evaluarea școlilor și a colectivelor de dans din mun. Chișinău și din Republica Moldova, skate și roller contest, și concursuri.

Membrii juriului- profesioniști în domeniul hip hop și break, din republică și de peste hotare (România), vor determina câștigătorii , care vor fi premiați de către partenerii evenimentului (Atrium, Orange, OM, WILD MART).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *