Au început audițiile pentru noul episod Star Wars din 2015

star_wars_vii_by_guardianoftheforce-d5k2ld9
Foto:Noul episod Star wars va apărea pe 18 decembrie 2015 PC: summified

În Marea Britanie au început audiţiile pentru un nou episod din seria “Star Wars”, care va apărea pe marile ecrane pe 18 decembrie 2015. Primul casting a avut loc în oraşul Bristol, după care vor fi organizate şi în alte localităţi din ţară, dar şi din Statele Unite.

“Îmi doresc să primesc rolul principal în această peliculă. Chiar dacă succesul nu va fi de partea mea, faptul că am participat la audiţiile pentru “Star Wars” va fi o amintire pentru întreaga viaţă”, a declarat o participantă la casting.

Reprezentanţii studiourilor Disney au anunţat că noul film va fi regizat de creatorul producţiei cinematografice “Startreck”, Jeffrey Jacob Abrams. Iar filmările vor începe în vara anului 2014, în legendarul studiou Pinewood, unde au fost create filmele despre James Bond.

Deocamdată, scenariul filmului nu a fost făcut public şi nu se ştie cine va interpreta rolurile principale. Se zvoneşte însă că din distribuţia peliculei vor face parte actorii din seriile precedente, Harrison Ford, Carrie Fisher şi Mark Hamill.

Sursa: Publika

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *