Proiect fotografic: Femeile și ce spune horoscopul despre ele

horogemeni
Foto:Femeia Gemeni

Fotograful polonez, Arkadiusz Branicki, crede că totul în lume trebuie să fie simplu, de aceea a preferat minimalismul în proiectul său fotografic ”Femeile și semnul lor din horoscop”.

#1. Berbec

Femeia Berbec
Femeia Berbec

Femeia Berbec știe întotdeauna să-și farmece admiratorii. Dornica sa împartaseasca sentimentele de dragoste cu cineva (sentimente care, la ea, sunt un izvor nesecat), ea pierde imens de mult timp în fata oglinzii, nu neaparat pentru ca este o stilata, ci pentru ca are un interes imediat: acela de a fi centrul atentiei cuiva.

#2. Taur

Femeia Taur
Femeia Taur

Femeia Taur este, indiferent de însemnele ei astrale, o femeie bine făcuta (chiar si atunci când este o miniona) și frumoasă la modul sănătos. Rareori o să vedeti o femeie firavă, plăpânda în zodia Taurului (iar putinele femei Taur de acest fel trebuie de urgenta împlinite corporal, altfel prăpădesc influxul astral zodiacal degeaba).

#3. Gemeni

Femeia Gemeni
Femeia Gemeni

Femeia Gemeni este, în general, foarte grabită. Are multe de citit, multe de scris, multe de aflat, multe de împărtășit. Ca și cum, daca nu ați face parte din lista priorităților ei informaționale, nici n-ați avea cum să-i intrați în atenție sau în grații.

#4. Rac

Femeia Rac
Femeia Rac

Femeia Rac nu moare niciodată de nerăbdare să iasă în lume. Când o face, să știți că a cedat presiunilor familiei de a-și “încerca norocul” ca să se mărite. Pentru asta, însă, ar trebui să fie nițelus cam fată bătrână.

#5. Leu

Femeia Leu
Femeia Leu

Femeia Leu este una dintre cele mai fascinante ființe! Ea face parte dintre femeile care știu să se pună în valoare, indiferent de nivelul lor financiar sau intelectual. Bunul Dumnezeu a dotat-o pe femeia Leu cu o capacitate afectivă care, dacă este lăsată în umbra, devine un adevărat motor de manifestare a vitalității ei erotice, sentimentale, fizice etc.

#6. Fecioară

Femeia Fecioară
Femeia Fecioară

Femeia Fecioară este o pudică nu pentru că așa s-a născut, ci pentru că așa a fost educată. Șarmul personal de aici i se și trage, din acest conflict interior între frica de păcatul trupesc și naturalețea cu care păcătuiește tocmai prin trup.

#7. Balanță

Femeia Balanță
Femeia Balanță

Pentru femeia Balanta, farmecele exista înca din clipa nasterii, ceea ce face ca pe ea sa o preocupe nu accentuarea unei calitati sau a alteia, ci cum sa si le puna în valoare pe toate. Vechi considerente astrologice afirma ca femeia Balanta este iubita ideala, ceea ce, din multe puncte de vedere, poate fi adevarat. Daca este vorba despre considerentele antice, da, putem avea încredere în ele; de cele medievale, însa, trebuie sa ne îndoim, pentru ca ele se refera la femeia perfecta din punctul de vedere al prezentei ei fizice în societate.

#8. Scorpion

Femeia Scorpion
Femeia Scorpion

Femeia Scorpion, indiferent dacă este mai mult sau mai puțin frumoasă, are un sex-appeal nebun, pe care uneori și-l cultivă pâna la vulgaritate sau de care, uneori, este chiar inconștientă. Se emancipează foarte repede, chiar dacă uneori mai păstrează în comportament urmele unui primitivism involuntar.

#9. Săgetător

Femeia Săgetător
Femeia Săgetător

Femeia Săgetator are vise mari! Nu ambiții, ci vise – rețineti asta, fiindcă este o diferență fundamentală între cele două. Ambițiile ar putea fi ale femeii Leu sau Scorpion. Femeia Săgetator va visa alături de dvs. să descopere o nouă Atlantida sau să explorati împreună vreo planetă din alte universuri.

#10. Capricorn

Femeia Capricorn
Femeia Capricorn

Femeia Capricorn nu este o duduie de duzină! Adeseori gravă, matură, mai serioasă decât este cazul, ea așteaptă doar o atmosferă ceva mai “caldă” pentru a se desfășura. N-o să auziți niciodată din gura ei bârfe sau mărunțisuri, dar dacă va ajunge în centrul atenției, pregătiți-vă să faceți o cură serioasă de râs.

#11. Vărsător

Femeia Vărsător
Femeia Vărsător

Femeia Vărsător este o “electrică”: are capacitatea de a “electrocuta” pe oricine vine în contact direct cu ea. În limbaj obișnuit, se poate spune că șochează.

#12. Pești

Femeia Pești
Femeia Pești

Femeia Pești este oarecum serafică și fascinantă prin aerul ei de mister nativ. Ochii ei adânci par a privi în lumi aflate dincolo de închipuirea noastră. Sunt nostalgici, încărcați de un dor angelic.

Sursă poze: adme.ru/ Sursă text: e-astrolog

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
Mai citește
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *